PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hahmosäännöt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Hahmosäännöt   La Heinä 13, 2013 11:19 pm

Hahmot eivät ole voittamattomia tai kuolemattomia, jokainen kuolee ja häviää elämässään.
Hahmot omaavat sekä heikkouksia että vahvuuksia, kuten oikeassa elämässäkin.
Nimien täytyy olla suomenkieltä tai mitääntarkoittamaton, muttei mitään suomenkielisiä ihmisten ja lemmikkien erisnimiä. Ei siis Matteja, Sheboja, Musteja, Mirrejä etc.
Poikkeus! Hahmot voivat olla ihmisiltä karanneita, joten heidän nimensä voivat olla minkälaisia vain, mikäli kutsumanimi on sääntöjen mukainen!
Hahmot ovat vain ilveksiä, ellei Sopuli anna poikkeukseen lupaa! Tällöinkin hahmon täytyy olla edes osittain ilves!
Hahmot eivät osaa lahjakykyjä lukuunottamatta mitään magiaa tms. Ne eivät voi myöskään lentää!
Hahmot osaavat lahjakykyjä, vain jos ne on pelissä saatu tai ylläpito on antanut luvan antaa sen peliin tullessa. Pelissä lahjakyvyt voidaan saada vain Sopulin kanssa pelaamalla Jokisaaren Montulla.
Hahmot ovat inhimillistettyjä, joten osaavat puhua ns. yleiskieltä, suomea. Hahmoilla voi olla murteita. Inhimillisyyden ansiosta he voivat valmistaa lahjakyvyillä ruokaa, koruja jne.
Hahmoilla ei saa olla ihmisten koruja, (sormukset, kultakaulaketjut jne) ihmisten vaatteita, (hahmot voivat osata tehdä taljoista ja muista materiaaleista viittoja, huiveja yms.) lävistyksiä, tatuointeja (lukuunottamatta tunnistetatuointeja!) taikka muutakaan ihmisten tavaroita. Hahmoilla ei siis ole kenkiä, aseita, kylttejä, hattuja jne.
Poikkeus! Hahmot voivat osata tehdä omanlaisia tavaroitaan tai hankkia niitä muilta hahmoilta tai löytää rannoilta. Rannoilta voi löytää tavaraa vain, kun ylläpito niin ilmoittaa.
Hahmoilla voi olla tutkapantoja, siruja, tunnistetatuointeja jne, mikäli ne selitetään menneisyydessä ja ne ovat ihmisten tekemiä.

Hahmoja ei kopioida eikä matkita mistään!
Hahmoilla saa olla vain laillista tavaraa, kuten kuvia, otsikkoja ja tietoja. Jos siis löydät netistä laillisen kuvan ilveksestä, voit laittaa sen hahmosi tietoihin, jos se näyttää sinun ilvekseltäsi.

Ilmoitathan hahmosi tiedoissa tekijänoikeudet, eli tekijän nimen! Jos sinulla on jonkun muun piirtämä kuva hahmosi tiedoissa, laita siitä copyt tietoihin!

Kysymykset niille tarkoitetulle alueelle!
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hahmosäännöt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Ohjeet :: Säännöt-
Siirry: