PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Esi-isä hahmoksi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Esi-isä hahmoksi   Ke Toukokuu 06, 2015 8:27 am

Nyt on mahdollista saada pelattavaksi myös esi-isä. Esi-isä voi olla jonkun hahmon menneisyydestä tuttu hahmo tai vielä vieras ilves. Vaikka esi-isät ovatkin varsin eläväisiä kuolleita, ne eivät voi kuitenkaan liikkua kamalasti maan kamaralla eivätkä muistetut kamalasti Saarella viihdykään.

Esi-isällä on mahdollista pelata niin Tähtien Niityillä kuin Saarellakin ja niille annetaan melko vapaat kädet. Huomioitavaa on kuitenkin se, että hahmo on kuollut, se ei voi saada siis pentuja ja on muutenkin fysikaalisesti rajoittunut. Esi-isä voi tuhoutua tappamalla itsensä, mutta sitä ei voi tappaa eikä sen kanssa tappeleminen johda mihinkään järkevään tulokseen, esi-isät yleensä eivät ota vahinkoa. Esi-isät eivät kuulu klaaneihin eivätkä ne ole varsinaisia hahmoja, yleensä ne eivät siis sotkeennu kamalasti hahmojen välisiin suhteisiin. Esi-isä voi pysytellä halutessaan kokonaan poissa ilvesten luota, viettäen aikaa aina vain Tähtien Niityillä. Esi-isät eivät voi myöskään tappaa eläviä eikä niiden tarvitse syödä, juoda tai tyydyttää muitakaan perustarpeita elleivät koe haluavansa tehdä niin.
Huomioitavaa on myös se, ettei kuka tahansa pelaaja voi pelata esi-isällä ja jaella lahjakykyjä, ne ovat edelleenkin haettava ylläpidolta, joka voi antaa toiselle pelaajalle luvan antaa tietylle hahmolle tietyn lahjakyvyn. Esi-isillä ei voi olla lahjakykyjä itsellään eivätkä ne voi puhua tulevasta suoraan, vaan entein ja arvoituksin.
Esi-isä saa olla entinen oma hahmo, joka on kuollut tai voi luoda kokonaan uuden. Esi-isää luodessa kirjoitetaan siitä täysin samat tiedot kuin tavallisesta hahmostakin, menneisyyteen kirjoitetaan edellisen elämän ja kuoleman lisäksi kuoleman jälkeisestä elämästä tärkeimmät pääkohdat.

Esi-isän saa pelattavaksi, kunhan omistaa vähintään yhden hahmon. Mitään lupia ei tarvitse kysellä keneltäkään, kunhan luot sen ja lisäät sen hyväksyttäväksi aivan kuten normaalinkin hahmon.

Esi-isät ovat tällä hetkellä pieni testaus, jos homma toimii, niin asia jatkuu ja jos ei, niin otetaan pois.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Esi-isä hahmoksi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Ohjeet :: Ohjeet-
Siirry: