PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Yrttien lahjakyky

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Yrttien lahjakyky   Ma Heinä 22, 2013 1:02 am

Yrtit

Yrttien lahjakyvyn avulla hahmo tajuaa mitä yrtin oikeasti ovat, se oppii miten niitä kasvatetaan ja yritysten ja erehdysten kautta myös miten niitä käytetään. Kun hahmo saa yrttien lahjakyvyn, se tietää lahjakykynsä olemassaolosta, muttei tiedä miten se vaikuttaa jne. Vähitellen kuukauden sisällä hahmo alkaa huomaamaan erilaisia yrttejä ja se tuntee vetovoimaa kasveja kohtaan.

Yrttien lahjakyvyssä on neljä vaihetta, jotka merkitään hahmon tietoihin alla olevalla tavalla, sulut poistaen.

Yrttien lahjakyky
 Aloittelija | Keskinkertainen | Edistynyt | Kokenut
- (tähän tietoa mitä hahmo osaa tällä hetkellä.)

Meneillään oleva vaihe lihavoidaan ja vaiheiden alle kirjataan sulkujen neuvomalla tavalla mitä hahmo osaa tällä hetkellä.

Aloittelija
 Aloittelija tietää miten yrttejä kasvatetaan ja säilötään ja mielenkiinto kasveja kohtaan on herännyt. Hahmo tietää perusyrttejä ja osaa käyttää niitä haavoihin ja muihin pikkuvikoihin, kuten tulehtuneisiin haavoihin, kuumeeseen ja viluun.

Keskinkertainen
 Keskinkertainen osaa jo hyvin kasvatuksen, säilönnän ja perusyrttien salat. Hahmo osaa maustaa lihaa ja se osaa käyttää erilaisia yrttejä jo melko hyvin.

Edistynyt
 Edistynyt osaa jo todella hyvin kasvattaa ja säilöä yrttejä sekä perus- ja mausteyrttien käytön. Pikkuhiljaa hahmo alkaa oppia miten sidotaan murtuneita luita jne. Hahmo osaa tehdä jo erilaisia hauteita, joilla vähentää lihasjännityksiä sekä rauhoittaa mieltä.

Kokenut
 Kokenut osaa jo todella hyvin yrtit ja tuntee lähes jokaisen alueella kasvavan yrtin käytön. Hahmo osaa parantaa vaativiakin vammoja ja sairauksia. Mielenkiinto alkaa kasvaa myrkkyjä ja vastamyrkkyjä sekä muita mielenkiintoisia yrttijuttuja kohtaan. Lopulta myrkyt ja muutkin on kunnossa ja hahmo saa kokeneen yrtinkäyttäjän tittelin.

Yrttien lahjakyvyn osaava voi ottaa itselleen oppilaan, jolle opettaa yrttejä. Vain ne, joilla lahjakyky voivat osata ja oppia yrttejä, vaikka muut voivat osata perusyrttejä. Yrttien lahjakyvyn omaavan hahmon pelaajan täytyy etsiä itse yrteistä tietoa eikä kaikki lahjakyvyn osaavat hahmot välttämättä tiedä samoja asioita. Tämän vuoksi pelaajat voivat pelata yhteispelejä, esim. lahjakyvyn omaaville voi perustaa kiltoja jne. ja hahmot voivat jakaa tietojaan toisten lahjakyvyn osaavien kanssa.

Lahjakyvyn voi saada kuka tahansa, jos on hakenut sen ja pelannut Sopulin kanssa pelin Jokisaaren Montulla.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Yrttien lahjakyky
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Pelimaailma :: Lahjakyvyt-
Siirry: