PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Unen lahjakyky

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Unen lahjakyky   Ti Heinä 23, 2013 1:09 am

Uni

Unen lahjakyvyn avulla hahmo voi tavata esi-isät unissaan ja saada näiltä neuvoja ja ohjeita sekä opetusta ja itsevarmuutta. Unessa hahmo tapaa jonkun itselleen tärkeän esi-isän, jonka kanssa voi keskustella unessa. Hahmo voi saada tietoa tulevaisuudesta tai saada selville jotakin menneisyydestä.

Ensimmäisinä lahjakyvynkäyttöhetkinä unet ovat epäselviä ja esi-isä niissä näyttäytyy vain pienesti, esimerkiksi hahmo voi nähdä vain pimeyttä, josta häntä katsoo lempeästi silmät tai nähdä hännänpään taikka tassun. Pikkuhiljaa lahjakyvyn kehittyessä hahmo alkaa nähdä esi-isää vähä vähältä enemmän, kunnes huomaa näkevänsä hahmon kokonaan pimeyden keskellä.

Ensimmäisissä unissaan, joissa esi-isä on kokonainen, taustana on pimeys, on hiljaista eikä hahmo voi liikkua. Uni toisensa jälkeen näkymä alkaa vahvistua Tähtien niityksi, hiljaisuus raukeaa ja ääninä voi kuulla mitä tahansa mitä on ennenkin kuullut. Lopussa esi-isä alkaa liikkua, se voi puhua ja toimia muutenkin kuten esi-isä toimii. Viimeiseksi unta näkevä hahmo kykenee itsekin liikkumaan ja elämään unessa.

Ainoa sääntö uniin on, ettei unessa voi nähdä todellista tulevaisuutta, vaan vaihtoehtoja siitä mitä voi tapahtua sekä enteitä unessa olevaa hahmoa koskien.

Unen lahjakyvyn täydelliseen oppimiseen menee kuukaudesta vuoteen.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Unen lahjakyky
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Pelimaailma :: Lahjakyvyt-
Siirry: