PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Käpälätaitojen lahjakyky

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Käpälätaitojen lahjakyky   Ke Heinä 24, 2013 8:30 am

Käpälätaidot

Käpäläntaitojen lahjakyvyn osaava hahmo osaa valmistaa erilaisia elämää helpottavia ja koristavia esineitä, kuten esimerkiksi tyynyjä, yksinkertaisia koruja, nukkeja sekä leikkikaluja ja naruja.

Käpäläntaitoihin on neljä vaihetta, aloittelija, keskinkertainen, edistynyt sekä kokenut, jotka merkitään hahmon tietoihin alla olevalla tavalla, sulkuihin lisäten hahmon senhetkinen taitotaso, poistaen sulkumerkit sen jälkeen. Muista lihavoida senhetkinen vaihe.

Aloittelija | Keskinkertainen | Edistynyt | Kokenut
- (tähän tietoa mitä hahmo osaa nyt)

Aloittelija
 Aloittelija on tajunnut käpäliensä olevan vetreämmät ja esi-isät ovatkin kertoneet hänelle entein useasti koruista ja muista koriste-esineistä. Hahmo alkaa tuntea vetoa juuria, puunoksia jne. kohtaan ja käpälät tuntuvat muotoilevan oksista ja juurista sekä kasveista vaikka mitä pientä ja yksinkertaista. Hahmo osaa vähäsen, hankalin osaamansa asia hahmolla on maksimissaan savikulho. Aloittelija osaa valmistaa myös yksinkertaisen uunin, jossa kovettaa savikulhoja ja -patsaita.

Keskinkertainen
 Keskinkertainen ymmärtää jo taitojensa päälle ja on hyvin kokenut koruissa, saviesineissä sekä yksinkertaisissa puunukeissa ja narujenteossa. Hahmo osaa valmistaa kasveista väriaineita sekä osaa tehdä kaikkea.

Edistynyt
 Edistynyt on oppinut jo paljon ja tietää miten käytetään eläintentaljoja erilaisiin kolonsisustamisasioihin sekä vaatteen tapaisiin asusteisiin. Edistynyt osaakin tehdä jo kohtalaisen vaikean uunin sekä tyynyt alkavat jotenkuten luonnistua, kuten myös viitat ja sellaiset. Korut, nuket, leikkikalut, pienet nahkapussukat sekä narut ovat jo hallussa.

Kokenut
 Kokenut osaa tehdä kaikkea koruista tyynyihin ja sieltä vaikeastitehtäviin, mutta helppokäyttöisiin uuneihin ja tulisijoihin. Kokenut hahmo osaa hyödyntää myös ihmisten jätteitä ja on löytänytkin helpottavia asioita kuten kulhoja, astioita sekä tarve-esineitä.

Hahmot eivät kuitenkaan voi osata tehdä teräaseita kuin vain kokeneina Sopulin luvalla. Huomioikaa, että lahjakyvyn omaavan hahmon pelaajalla on suuri vastuu ottaa selville mitä hahmo voi tehdä. Kaikki lahjakyvyn osaavat eivät aina osaa samoja asioita. Lahjakyvyn opetteleminen aloittelijasta kokeneeseen vie kolmesta yhdeksään kuukautta. Lahjakyvyn osaavat hahmot voivat aina auttaa muita ja heiltä kannattaa pyytää kaikkea. Yrttien taitajille vinkiksi, että edistyneiden ja kokeneiden valmistamat nahkapussukat ovat oivia yrttien ja yrttisekoitusten kantamiseen, astioista puhumattakaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Käpälätaitojen lahjakyky
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Pelimaailma :: Lahjakyvyt-
Siirry: