PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Leukavoiman lahjakyky

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Leukavoiman lahjakyky   To Heinä 25, 2013 1:49 am

Leukavoima

Leukavoiman lahjakyvyn avulla hahmon puruvoima paranee pikkuhiljaa. Hahmo kykenee murskaamaan hentoja luita ja jäätynyttä lihaa paremmin kuin normaali ilves. Harjoittelulla leuat kehittyvät voimakkaammiksi hiljalleen.

Leukavoimassa on kaksi vaihetta, aloittalija ja kokenut. Leukavoima merkitään sekä lahjakykyihin alla olevalla tavalla sekä puruvoimaan yhdestä kolmeen tulevalla parannuksella. Muistathan poistaa sulkumerkit!

Aloittelija | Kokenut
- (Tähän harjoittelukertojen määrä)

Aloittelija on vasta saanut lahjakykynsä todelliset voimat selville ja on aloittanut rankan harjoittelunsa, pureskelemalla luita ja talvisin jäätynyttä lihaa. Hahmo ei kykene vielä täysin murskaamaan ohuita luita taikka repimään jäistä lihaa.

Kokenut on harjoitellut ahkerasti jo 100 harjoittelukerran ajan ja on saavuttanut puruvoimansa suurimman mahdollisen kohtansa.

Lahjakyvyn opettelemiseen tarvitaan vähintään 100 harjoittelukertaa ahkeraa ja rankkaa harjoittelua. Tällöin hahmo pystyy repimään jäisen ruhon kokonaan omaksi hyödykseen, paksutkaan luut eivät tuota ongelmaa. Leukavoimalla ei voi hajottaa kiviä tai ilvesten kalloja!
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Leukavoiman lahjakyky
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Pelimaailma :: Lahjakyvyt-
Siirry: