PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Sukelluksen lahjakyky

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Sukelluksen lahjakyky   To Elo 01, 2013 6:11 am

Sukellus

Sukelluksen lahjakyvyllä hahmo kykenee olemaan vedenpinnan alla pidempään sekä uimaan paremmin. Kokenutkaan sukelluksen lahjakyvyn osaava ei kuitenkaan pysty viettämään koko loppupäivää. Lahjakykyä opetellessa hahmon keuhkot ja sydän kehittyy paremmaksi, jolloin hahmo kykenee pidättämään kauemmin hengitystään. Lisäksi lihakset paranevat vähitellen jaksamaan paremmin uimista.

Sukelluksen lahjakyvyssä on neljä vaihetta, aloittelija, keskinkertainen, edistynyt ja kokenut, jotka merkitään allalöytyvällä tavalla hahmon tietoihin. Huomioithan, että sinun täytyy poistaa sulkumerkit sekä lisäksi myös laittaa sulkujen tilalle sen, kuinka kauan hahmo pystyy olemaan pinnan alla.

Aloittelija | Keskinkertainen | Edistynyt | Kokenut
- (Tähän lisäät kuinka kauan hahmo kykenee olemaan pinnan alla.)
- (Tähän lisäät kuinka kauan hahmo jaksaa uida tauotta.)


Aloittelija
Aloittelija kykenee olemaan pinnan alapuolella korkeintaan minuutin sekä uimaan yhtämittaisesti 10 minuutin ajan hitaasti. Aloittelijan uimataito ei ole vielä riittävän hyvä, vaan hahmon uinti on hidasta ja aikaavievää. Lisäksikään sukeltaminen ei suju aina niin hyvin.

Keskinkertainen
Keskinkertainen kykenee olemaan pinnan alapuolella korkeintaan viisi minuuttia ja uimaan yhtäjaksoisesti 15 minuutin ajan hitaanlaisesti. Uimakyky on välttävä, hieman aloittelijaa nopeampi. Sukellus sujuu jo melko hyvin ja hahmo kykenee sukeltamaan melko hyvin sekä syvälle että pitkälle.

Edistynyt
Edistynyt kykenee olemaan sukelluksissa korkeintaan 10 minuuttia ja uimaan yhtäjaksoisesti 20 minuutin ajan melko nopeasti. Uimakyky melko hyvä, hieman kokenutta hitaampi. Sukellus sujuu ihan hyvin ja hahmo kykeneekin sukeltamaan hyvin syvälle ja pitkälle.

Kokenut
Kokenut pystyy olemaan korkeintaan 5 tunnin ajan veden alla sukelluksissa ja uimaan yhtäjaksoisesti 5 tuntia omalla tahdillaan. Uimakyky erittäin hyvä, pyrähdykset nopeita. Ei kuitenkaan kovin kestävä, vaan väsyy äärirajoilla uiduista matkoista. Sukeltaa erittäin hyvin sekä syvälle että pitkälle.

Hahmo ei kuitenkaan kykene sukeltamaan mikäli se on sairas, loukkaantunut tai tiineenä. Hahmo ei tunne kylmyyttä niin hyvin ja se on saanut itselleen suojaavan alusturkin sekä vettä melko hyvin hylkivän päällisturkin harjoittelujen yhteydessä. Hahmo ei kuitenkaan kykene uimaan aivan yhtä hyvin vastavirtaan, vaan kulkeutuu virran mukana.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sukelluksen lahjakyky
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Pelimaailma :: Lahjakyvyt-
Siirry: