PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kuura

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Kuura   Su Elo 04, 2013 8:28 am

Nimi: Kuura
Entiset/muut nimet: Talvipentu
Ikä: 2 vuotta
Sukupuoli: Kolli
Syntymäpäivä: 11.6.
Klaani: Kuunsäde, soturi
Syntymäpaikka: Vanha pelialue, Ilvesklaanin leiri
Lahjakyvyt:  -

Suhteet:
Tavatut Villitoive
Neutraalit Villitoive
Positiivinen 
Tutustunut Qanri Amaya
Kunnioittaa Qanri Amaya
Luottaa Qanri Amaya
Tuttu 
Kaveri 
Ystävä 
Ihastunut
Rakastunut 
Puoliso
Jälkeläiset 
Negatiivinen

Ulkonäkö:

Kuura on aika massiivinen ja harjoittelun tuloksena lihaksikaskin kolli, jonka kunto on erittäin hyvä. Raajat ovat keskipitkät ja keskipaksut, tassut ovat pyöreät. Korkeus tuolla on noin 83 cm ja pituus kuonosta hännänpäähän n. 110 cm. Painoltaa jotain 23 kg. Turkki on karheaa sekä aika pörröistä, myös hyvin paksua, talvella lämmin, kesällä kuuma. Poskissa karva on pidempää.  Häntä on pituudeltaan 15 cm ja sen turkki on hieman ohuempaa kuin muualla. Tuolla on harmaa turkki, joka on hieman vaaleampaa tassuissa, naamassa sekä mahassa. Turkissa merkkeinä pieniä tummia pilkkuja. Korvan reunat ovat mustat. Tuolla on pienet ja aika söpöt, mustat tupsut korvien pyöreissä kärjissä. Tuon silmät ovat pyöreähköt, tummat, sekä sinertävän vihreät. Naama tuolla on aika pyöreä, hieman nallemainen. Kynnet keskipitkät, mustat ja keskiterävät. Kirsu on tummanpunainen ja aika pyöreä sekin.

Luonne:

Kuura on aika sulkeutunut, eikä osaa oikein luottaa muihin ilveksiin ja siitä syystä tuohon on hyvin vaikea tutustua. Ei kerro itsestään paljoa, eikä muutenkaan puhu juuri mitään, yrittää kuitenkin korjata tapansa ja oppia luottamaan muihin. Ei ymmärrä oikeudenmukaisuudesta juuri mitään, joten toimii ihan miten lystää, miettimättä seurauksia. Ei ole erityisen ystävällinen tuntemattomille, mutta harvemmin tuo myöskään kimppuun käy, on vain väliinpitämätön. Kuuran luottausta ei voita helposti. Edes jonkinnäköisen luottamuksen saavuttamiseksi vaaditaan paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta edes vuosien ystävyys ei saa Kuuraa täysin luottamaan keneenkään. On myös hyvin ailahtelevainen, saattaa välillä vaikuttaa sille, että luottaa mutta sitten seuraavassa hetkessä ei luotakkaan enää kehenkään. Ei tykkää olla esillä vaan on mieluummin seinäruusuna jossain kaukana piilossa muiden katseilta. On aika negatiivinen, eikä hymyile kauhean usein jos koskaan. Menneisyys on vaikuttanut suuresti Kuuran luonteeseen ja käyttäytymiseen.

Menneisyys:

Kuuran oli tarkoitus elää onnellista klaani elämää Ilvesklaanissa, kunnes Therion-niminen henki kiddnappasi Kuuran Ilvesklaanin leiristä, kun tuo oli vielä hyvin pieni. Therionin aikeena oli tehdä pienestä pennusta oppipoka. Therion uskotteli Kuuralle, että kaikki ilvekset ovat pahoja ja ettei niihin voi luottaa. Jonkin aikaa Kuura asustelikin Therionin kanssa, kunnes Ewlyn-niminen henki otti pennun hoiviinsa. Ewlyn kuitenkin kuoli pian sen jälkeen. Talvipentu jatkoi kuitenkin senkin jälkeen elämää henkien luona, kunnes nuo lopulta katosivat. Sen jälkeen liittyi Kuunsäteeseen.

Muuta:

- Pitää yksin olemisesta
- Ei pidä tuntemattomista, eikä liiasta huolehtimisesta
- Osaa metsästää ja taistella ja on hyvä vakoilemisessa.
- Ei osaa luontevan keskustelemisen taitoja, eikä osaa luottaa muihin.
- Asuu Kuunsäteen leirissä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kuura
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Hahmolistat :: Kuunsäde-
Siirry: