PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Tuumahduksen lahjakyky

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Tuumahduksen lahjakyky   Su Elo 18, 2013 9:23 am

Tuumahdus

Tuumahduksen lahjakyvyllä hahmo oppii lukemaan rajoitetusti muiden ajatuksia. Tämä ei ole kuitenkaan täysin yksinkertainen juttu, sillä hallitsematon lahjakyky laittaa ajatuksia vyörymään hahmon mieleen kuin äänien aalto, sekamelskana ja häiritsevänä 50 metrin sisällä olevien eliöiden ajatuksina. Ajatukset ovat tosin vääristyneitä ja ne ovat aivan toisenlaisia kuin niiden pitäisi olla. Lisäksi ne ovat juuri ja juuri kuultavissa ja hahmo yleensä sekoaa edes vähän. Tällöin ajatuksia ei saa kokonaan kuulumattomiin, vaan kun niihin ei keskity, hahmo kuulee sen vain kohinana, erottamatta sanoja. Ajatukset saa pois kuuluvista erakoitumalla sekä opettelemalla lahjakykynsä hallitsemista. Vaikka hahmo erakoituisi, muttei tekisi lahjakyvylleen mitään, ääni seuraa häntä, kyseessä on tällöin aistiharha.

Tuumahduksessa on viisi taitotasoa, joista jokaiseen tarvitaan ankaraa harjoittelua, vaikkakin viimeisimmän tason saavuttaminen ei olekaan mahdotonta. Allaolevalla tavalla ilmoitetaan hahmon tiedoissa hahmon lahjakyvyn taitaminen. Taitotasojen alle lisätään ranskalaisin viivoin miten monta kertaa hahmo on tehnyt lahjakykyä edistäviä harjoituksia ja harjoitteita.

Hallitsematon | Aloittelija | Keskinkertainen | Edistynyt | Kokenut
-

Hallitsematon ei osaa käsitellä lahjakykyään, vaan se on äitynyt hallitsemattomaksi. Hahmo kuulee 50 metrin sisällä olevien elävien otusten ajatukset vääristyneinä, ne eivät ole sellaisia kuin niiden pitäisi olla ja ne muutoinkin kuuluvat juuri ja juuri, syösten hahmon hulluuteen hitaasti. Ainoana keinona on erakoituminen ja lahjakyvyn käsittelemisen harjoittelua.

Aloittelija kuulee muutamia vääristyneitä ajatuksia alle kymmenen metrin läheisyydessä olevien ilvesten päästä, juuri ja juuri, mutinana. Kuullut ajatukset ovat vahvimpia ajatuksia, joita toinen hahmo juuri nyt todellakin miettii. Lahjakykyä osaava hahmo pystyy kuulemaan selvimmin yhden tai kaksi sanaa, niistäkin vain osan.

Keskinkertainen pystyy 50 kertaa harjoiteltuaan kuulemaan maksimissaan kolme selvää sanaa muiden, kymmenen metrin sisällä olevien ilvesten vahvimmasta ajatuksesta.

Edistynyt kykenee 150 kertaa harjoiteltua kuulemaan maksimissaan viisi sanaa selvänä kymmenen metrin sisällä olevien ilvesten vahvimmasta ajatuksesta.

Kokenut kykenee 500 kertaa harjoiteltuaan kuulemaan yhden lähellä olevan ilveksen vahvimmat ajatukset kokonaan selvänä, vaikkakin hieman hiljaisena.

Harjoitteisiin kuuluu mielen avartamista sekä kaikenlaisia muita tapoja, joilla voi saada aikaan ajatusten saapumista mieleen. Harjoitteisiin kuuluu myös eräänlaista meditointia ja rauhoittumista sekä keskittymistä.

Oli hahmo millä taitotasolla hyvänsä, saattaa lahjakyky muuttua hallitsemattomaksi. Tällöin opittu taitotaso ei katoa, se pitää saada vain hallintaansa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Tuumahduksen lahjakyky
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Pelimaailma :: Lahjakyvyt-
Siirry: