PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Qanri

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Qanri   Ti Maalis 04, 2014 10:18 am

Nimi: Qanri
Ikä: 3 vuotta
Syntynyt: 1.9.2000, riivautunut 11.11.2002 ja palautunut ilvekseksi 13.8.2013
Sukupuoli: Muu
Klaani: Kuunsäde
Arvo: Varapäällikkö
Lahjakyvyt: Ei oleUlkonäkö:
Qanri on rakenteeltaan raskas ja pyöreähkö. Korkeutta löytyy 67 senttiä, pituutta 131 senttiä ja painoa noin 30 kiloa. Qanri on lihava ilves, jolla on kuitenkin hieman lihaksia, mutta silti helposti lyötävissä. Qanri on myös helppo aliarvioida, koska tämän katse on yleensä pehmeä ja hyväntuulinen, joten häntä ei luule yleensä taistelijaksi. Häntä on 18 senttiä pitkä pyöreäpäinen paksu töpö. Pää on muodoltaan soikio ja vartalo pitkulaisen mallinen. Jalat ovat verrattain lyhyet, tassut ovat suuret ja niissä on kovat, harmaat tassunpohjat.
Qanrin turkki on lyhyttä ja ohutta, talvisin kasvaa aluskarva. Turkki on siilimäistä ja suoraa, jostakin syystä nihkeää ja liukasta, kuin rasvaista. Väriltään uros on vaaleanharmaa ilman merkkejä. Silmät ovat pyöreät ja keskikokoiset, väriltään ohjenkeltaiset. Korvat ovat teräväpäiset ja kolmionmalliset pystyt, niissä on tummanharmaat runsaat tupsut. Uroksella on terävät ja pienehköt kellanvalkeat hampaat. Kynnet ovat suuret ja terävät. Arpia herralla ei ole.

Luonne:
Qanri on perhekeskeinen, seuranhaluinen ja oikeudenmukainen ilves, jonka tekemiset perustuvat aina jonkun muun, yleensä klaanin tai ystävien etuun. Qanri on myös hyvin mukavuudenhaluinen otus, jolla mielessä ajatus, kuinka tehdä olo mukavaksi. Qanri on myös aktiivinen ja paljon liikkeessä, myös tavotteiden ja unelmien kohdalla hän pyrkii edistämään asioitaan. Häntä nimittäin häiritsevät tekemättömät asiat, joten herrasta on mahdollista saada hyvä ja toimelias liittolainen ja alainen, kunhan antaa tehtäviä riittävästi, sillä uros vihaa myös toimettomuutta. Qanri on herkka ja tunteellinen, myös toivoton romantikko ja hän haikailee kaikkea mennyttä, ne kun herrasta tuntuvat vain hyviltä jutuilta. Kultainen nostalgia voi olla mielessä myös. Qanri rakastaa pohdintaa ja mietiskelyä ja mukavuudenhaluisena se voi vain loikoilla ja ajatella ja tyhjentää päätään. Hän on hyvin empaattinen ja kokee myötätuntoa heikompiosaisia kohtaan. Hän haluaa auttaa muita, vaikkei se välttämättä olisikaan sallittua ja hän ei ole kovinkaan itserakas. Yleensä Qanri joutuu kuitenkin esittämään, ettei häntä kiinnosta auttaminen, koska hän vihaa pilkkaamista ja kiusaamista erilaisuuden vuoksi. Hän ei halua kuulla yhtään pilkkausta, varsinkaan omalta perheeltään. Tämän takia hän joutuu esittämään roolia. Qanri inhoaa väkivaltaa eikä käytäkään sitä kuin vain äärimmäisyyksiin viedyissä tilanteissa, kuten itsepuolustukseksi. Vieraille Qanri on ystävällinen ja kohtelias, vaikkakin saattaa pitää toisen varpaillaan omilla sivuhuomautuksillaan. Hän luottaa varsin helposti sellaisiin ilveksiin, joista hänellä ei ole pahaa sanottavaa. Qanrilla on aivan surkea huumorintajua ja hän voikin hermostua vitsinväännöstä ja naljailusta. Hän on kuitenkin pidättyväinen tunteistaan, vihaisena hän mieluummin purkaa sen hyödylliseen ja rakentavaan tekemiseen. Qanri on puhelias ja seurallinen, rehti ja rehellinen otus, jonka kanssa on helppo jutella myös syvällisemmistä asioista. Hän kuitenkin on voinut sulkea joitakin aiheita pois käytöstä, koska ne voivat olla hänestä ahdistavia tai noloja, joista hän ei mielellään puhuisi. Tosin on ihan päivästä ja seurasta kiinni, joskus Qanri tykkää keskustella vaikkapa homoudesta, joku toinen päivä sen sanan sanominenkin on vaikeaa.

Menneisyys:
Qanri syntyi suurperheeseen 12 vuotta sitten, josta isä oli lähtenyt kälppimään ja emo oli jäänyt yksin. Qanrin omaan pesueeseen kuului kolme pentua, kaksi siskoa sen lisäksi, mutta perheeseen oli jäänyt vanhempia pentuja. Qanri kulutti aikaansa kasvaen ja leikkien perheessä, jossa se oli yleensä se pahnanpohjimmainen, muttei mikään lellikki. Emon kaikki aika meni metsästämiseen ja Qanri olikin heistä se heikoin, jota pilkattiin ja haukuttiin ja jota pakotettiin tekemään kaikki muut jutut, joita muut eivät halunneet tehdä. Vuoden täytettyään Qanri oli täysikasvuinen ja emo oli käymässä vanhaksi ja raihnaiseksi. Niinpä hän pisti pentuja maailmalle. Qanri laitettiin etsimään heille kaikille uusi koti. Ja niin hänet potkittiin onnea toivotellet ja hymyillen maailmalle, onneaan etsimään. Qanri hiihteli maailmalla aikansa, kunnes eksyi Ilvesmetsään ja törmäsi henkeen. Hänet riivattiin ja hänelle tuli uusi persoona. Qanri ei muistanut riivaamisen jälkeistä aikaa sitten yhtään.

Henkenä Qanrin nimi oli Xa Xaler, mutta hänellä ei ollut vapautta, koska hänet vangittiin amulettiin muiden henkien luo. Amuletti kuitenkin tuhoutui henkien toimesta. Hän asui muiden henkien kanssa Rajalammen toiselal puolen. Ensimmäinen kohtaaminen kuolevaisen ilveksen kanssa tapahtui Ilvesklaanin eteläpuolella, joella. Siellä hän raiskasi silloiselta nimeltään Kristallisulkana olleen Kristallikuiskeen ja unohdutti itsensä toisen mielestä. Seuraavana päivänä Qanri oli kehuskellut Therion-nimiselle hengelle kaikkea, mutta sai vain haukkuja ja pilkkaa. Therionin kanssa he päättivät lähteä tappamaan ilveksiä ja onnistuivat Mintun ja Värinäsydämen tappamisessa. Elämä jatkui samaa vanhaa, kunnes Qanri henkenä kaivoi itselleen koloa ja Amayan kanssa jutteli, tämän ollessa Neftys-niminen henkien johtajatar. Lopulta he kaksi onnistuivat muuttamaan itsensä ilveksiksi, juuri ennen kuin amuletti koottiin jälleen ja muut hengit joutuivat sen vangeiksi. Henget ottivat uudet nimet ja Qanri sai välähdyksen menneisyydestään. Neftyksestä tuli Amaya ja Xalerista Qanri. He perustivat klaanin ja ottivat mukaansa Therionin kaappaaman Talvipennun, antaen tälle nimeksi Kuura. Klaanielämä oli hetken aikaa mukavaa, kunnes tuli aika jättää Ilvesmetsä tuhon edellä. He lähtivät uuteen kotiin.


Qanri henkenä

He pääsivät helposti sinne ja asettuivat nopeasti aloilleen Sivujoen erääseen mutkaan. Elämä jatkui taas normaalisti, Qanri pysytellen pääosin leirissä tai metsästämässä. Amayan kanssa he päättivät järjestää jotakin päänmenoa muille klaaneille ja miettivät mitä se mahtaisi olla. Ja niin aika saa näyttää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Muuta:
Pitää: Yö, synkkyys, yksinolo, mietiskely, mukavuus, kolot, korpit
Ei pidä: Väkivalta, tappaminen, hallusinaatiot, henget, pilkka, laventelit, ruusut ja vadelmapensaat, kylmyys.
Osaa: Qanri osaa kaivaa todella hyvin eikä omista lahjakykyä.
Asuu: Kuunsäteen leirissä sotureiden pesässä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Qanri
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Hahmolistat :: Kuunsäde-
Siirry: