PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Amaya

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Amaya   Ti Maalis 04, 2014 10:24 am

Nimi: Amaya 
Muut/entiset nimet: Neftys
Ikä: 6 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Syntymäpäivä: 28.8. (ikääntyy 13.8.2013 eteenpäin)
Klaani: Kuunsäde, johtaja
Syntymäpäikka: Egypti (monia vuosia sitten)
Lahjakyvyt: -

Suhteet:
Tavatut Jalopääsky
Neutraalit 
Positiivinen 
Tutustunut Kuura Qanri Jalopääsky
Kunnioittaa 
Luottaa Qanri
Tuttu Jalopääsky
Kaveri 
Ystävä Qanri
Ihastunut
Rakastunut 
Puoliso
Jälkeläiset 
Negatiivinen


Ulkonäkö:

Ruumiinrakenteeltaan tuo on hyvin siro, sulava liikkeinen ja notkea. Korkeudeltaan 67 cm pituutta kuonosta hännänpäähän on 118 cm ja painoa naaraalla on vaivaiset 8 kg.  Turkki on lyhyttä, mutta talvisin naaraan turkki muuttuu hieman paksummaksi ja pörröisemmäksi. Laadultaan turkki on pehmeää, hieman karheaa ja suoraa, yleensä turkki on myös kiiltävän puhdas. Häntä on 20 cm pitkä, mutta näyttää hieman pidemmältä pitkien karvojen takia, myös poskissa karva on pidempää kuin muualla. Väriltään naaraan turkki on punaruskeaa, jossa on vähän tummia viiruja. Korvien päälliset tuolla tosin ovat mustat ja korvissa tuolla on pitkät mustat tupsut.  Amayalla on kaksi arpea oikean simän päällä, jotka ovat molemmat aika pitkiä, toinen hieman lyhyempi. Silmät ovat viirumaiset, sekä oranssit.

Luonne:

Yritää toimia oikeudenmukaisesti kaikkia kohtaan ja vieraisiin suhtautuu yleensä suhteellisen positiivisesti, riippuen toki myös vieraan suhtautumisesta. Amaya on hieman perhekeskeinen ja perheeksi tuo laskee kaikki lähimmät ystävänsä. Hankkii silti mielellään uusia tuttavuuksia. Ei ole mikään asioiden itsellään pitäjä, eli joskus kertoo lähimmille ystävilleen joitain pieniä salaisuuksia, mutta tuolle luottamuksella uskotut salaisuudet eivät todennäköisesti ikinä pääse eteenpäin, eikä tuo myöskään omaa isointa salaisuuttaan kerro kenellekkään.  Muutoin kyllä naaraan jonkinnäköisen luottamuksen saattaa saada aika helposti. Pitää esillä olemisesta, muttei silti hakemalla hae huomiota. Niin sanottuina "huonoina" päivinä vetäytyy tosin mielellään vain yksin johonkin varjoihin. On usein aika positiivinen ja hymyilee, mutta osaa olla myös vakavakin tietyissä tilanteissa. Haluaa kuulua klaaniin, koska pitää muiden ilvesten läsnäolosta ja tahtoo nimenomaan olla klaanin päälikkö, koska jollain tapaa myös nauttii johtajuudesta. Jos Amayalle tullaan puhummaan, tuo todennäköisesti puhuu takaisin, useinmiten vielä hieman hymyillenkin. 

Menneisyys:

Syntyi alunperin kaukana etelässä, aavikolla. Alun alkaen tuo ei edes ollut ilves, vaan karakali eli aavikkoilves. Eli siskonsa kanssa pitkään, kunnes nuo joutuivat metsästäjien ansaan. Amayan sisko kuoli samaisessa tapahtumassa, kun tuo hyökkäsi metsästäjien kimppuun ja puolustukseksi metsästäjät ampuivat tuon. Amaya päätyi rikkaan perheen pojan lemmikiksi ja ajanmyötä Amaya alkoi pojan tapaan käyttäytyä diivamaisesti, johtuen ehkä siskon kuoleman aiheuttamasta tyhjyyden tunteesta. Pikkuhiljaa ns. pahat henget söivät tuon sielun ja pian tuo muuttui hengeksi, julmaksi olennoksi, joka tahtoi vain kärsimystä muille. Henkenä tuon nimeksi muodostui Neftys, muinaisen Egyptin kuoleman jumalattaren mukaan.  Tuo vangittiin amulettiin, kunnes sitten sattumuksien johdosta päätyi Ilvesmetsään. Ennen kuin pieni ilvesten ryhmä sai amuletin kootuksi, tuolloinen Neftys ja eräs toinen henki tekivät niin sanotun loitsun, jonka avulla nuo muuttuivat ilveksiksi.

Muuta:
- Pitää auringosta ja auringon paisteessa loikoilusta.
- Pitää kesästä.
- Ei pidä sateesta.
- Inhoaa vettä ja märkää turkkia.
- Osaa lukea hieroglyfejä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Amaya
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Hahmolistat :: Kuunsäde-
Siirry: