PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kristallikuiske

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Kristallikuiske   Su Maalis 09, 2014 3:45 amNimi: Kristallikuiske
Entiset nimet: Kristallijuuri (oppilas), Kristallisulka (soturi, Ilvesklaani)
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Syntymäpäivä:  17.6
Klaani: Korpinkynsi, soturi
Syntymäpaikka: Ei tietoa
Lahjakyvyt:  Leukavoima
Aloittelija | Kokenut
 - Ei ole vielä erikoisemmin kokeillut
Tunnusmusiikkia:
Florence + The Machine - Rabbit Heart (Raise It Up)

Suhteet:
 Tavatut  Sadetuuli Tihkusade Villitoive Kätketty Myrskytuuli Jalopääsky
 Ei pidä Jalopääsky
 Neutraali Tihkusade 
 Pitää Villitoive Kätketty
 Tutustunut Villitoive Kätketty Sadetuuli Myrskytuuli
 Luottaa 
 Kaveri 
 Ystävä Villitoive Kätketty
 Ihastus Sadetuuli
 Rakkaus 
 Puoliso
 Jälkeläiset kolme kuollutta pentua

Luonne:

Kristallikuiske on aika sulkeutunut, ehkä johtuen menneisyydestä. Yrittää kuitenkin aina esittää, ettei ongelmia ole ollenkaan eikä yleensä kerro ongelmista tai omista huolistaan muille. Näyttää kuitenkin jonkun verran positiivisia tunteita ulospäin. Sanoo yleensä aina rohkeasti oman mielipiteensä eikä pelkää puolustaa itseään. Saattaa olla epäileväinen uusia tuttavuuksia kohtaan, mutta tutustuminen ei ole naaraalle vaikeaa tai ei anakaan yleensä. Omaa hyvin vahvan tempperamentin ja suuttuu usein helposti, mutta ei yleensä ole kovin pitkävihainen. Ottaa asiat aika herkästi itseensä ja syyttää itseään aina turhankin herkästi kaikesta. Osaa olla kohtelias itseään vanhempia ilveksiä kohtaan. Välttelee aina pahoja asioita ja pahojen asioiden sattuessa tuo usein vaihtaa maisemaa, ainakin joksikin aikaa, saattaa kuitenkin palata takaisin. Pelkää yksin jäämistä ja surullisia asioita. Nämä pelot vaikeuttavat tuon elämää jossakin määrin. Ulkonäkö:

Ruumiinrakenteeltaan siron ja keskiraskaan väliltä, hyvin sopusuhtainen. Keskiverto kunto, voimaa ja lihaksia löytyy kuitenkin tarpeen vaatiessa. Pää hieman kolmoin tai neliön muotoinen, johtuen karvoista, jotka ovat hieman pidemmät poskissa. Raajat ovat keskipitkät ja aika ohuet. Tassut aika pienet ja sirot, sekä pyöreät. Säkä noin 67 cm, häntästä kuonoon 80 cm paino 8 kg.  Turkki on keskipitkää, sileää, suoraa ja puolituuheaa, jonkun verran kiiltävääkin. Hännän pituus noin 4 cm pitkä, turkki hännässä on tuuheaa ja pörreää. Turkin pohjaväriväri on vaaleanruskea, jossa on suklaanruskeita viiruja, silmien päällä pienet tummat täplät. Silmät keltaiset ja soikion muotoiset, niin sanotusti teräväkulmaiset silmät. Vasemman silmän päällä on syvät arvet, eikä silmällä enää näe mitään. Korvat ovat kolmiomaiset ja niissä on terävät kärjet, myös pienet mustat tupsut löytyy korvien päästä. Kynnet ovat aika lyhyet, mutta niistä on yllättävän paljon apua taisteluissa, koska ne ovat hyvin terävät. Kirsu on musta ja aika kulmikas.


Menneisyys:

Kristallikuiskeen vanhemmat tapasivat toisensa metsästysretkellä, tuon emo oli laumaton ja isä eli jonkinlaisessa laumassa/klaanissa, se ei kuitenkaan estänyt nuoria rakastavaisia tapaamasta toisiaan. Kerran Kristallikuiskeen isä jäi kuitenkin kiinni laumattoman tapailemisesta ja tota usein varoiteltiin, että jos tuo jatkaisi naaraan tapailemista, tuo erotettaisiin laumasta. Sekään ei estänyt Kristallikuiskeen isää tapaamasta elämänsä rakkautta, joten lopulta tuo erotettiin laumasta. Samoihin aikoihin oli selvinnyt, että naaras odotti pentua. Ilvekset päättivät lähteä etsimään turvallisempaa paikkaa pennun kasvattamiselle lopulta nuo päätyivät Ilvesmetsä-nimiseen paikkaan.  Kristallikuiskeen synnyttyä perheen ongelmat alkoivat. Vanhemmat joutuivat tappeluihin muiden klaanittomien kanssa reviiri kiistojen takia. Turvattomuuden takia he päättivät antaa Kristallikuiskeen Ilvesklaaniin, jossa Nopetuuli-niminen päälikkö otti pennun mielellään vastaan. Kristallikuiske eli siis Ilvesklaanissa ja sai siellä oppilas nimensä Kristallijuuri sekä soturi nimensä Kristallisulka.
Eräänä päivänä Kristallikuiske karkasi Ilvesklaanin alueelta luvatta Korpinkynnen alueelle, mutta loukkasi jalkansa joten joutui jäädä lepäämään. Paikalle saapui Korpinkynnen silloinen soturi Sadetuuli - silloiselta nimeltään Sademyrsky. Sadetuuli auttoi Kristallikuiskeen klaaninsa majalle, missä nuo tutustuivat ja juttelivat niitä näitä. Seuraavana päivänä paikalle tuli Therion-niminen henki joka puhkaisi Kristallikuiskeen vasemman silmän sillävälin kun Sadetuuli oli hakemassa saalista. Therion pyyhki Kristallikuiskeen muistot tapahtumasta pois. Päiviä kului, eikä Kristallikuiske enää halunnut palata yksi silmäisenä takaisin Ilvesklaaniin. Naaras ei tiennyt mitä tuon olisi pitänyt tehdä, joten nuo lähtivät Sadetuulen kanssa Verivuorelle tapaamaan Syystuuli-nimistä aavetta, joka kertoi että noille oli varattuna suuri kohtalo ja että Kristallikuiskeen täytyisi jäädä Korpinkynteen.
Sadetuuli kertoi Kristallikuiskeelle rakastavansa tuota ja haluavansa perustaa perheen naaraan kanssa. Kristallikuiske oli epäileväinen ideaa kohtaan, mutta suostui lopulta. Seuraavana päivänä Kristallikuiske ja muut Korpinkynteläiset saivat uudet nimet Kristallisulka-nimi vaihtui Kristallikuiskeeseen.
Aikaa kului ja Kristallikuiskeen maha alkoi pyöristyä ja lopulta kolme pientä pentua syntyi Korpinkynteen. Hetken aikaa Kristallikuiske ja Sadetuuli ehtivät olla onnellisia, kunnes Xaler - niminen henki tuli ja vei pennut, tappaen ne vahingossa. Kristallikuiske oli surun murtama, oli aika vaihtaa maisemaa. Kristallikuiske katosi Korpinkynnen alueelta ja liittyi kolmen muun naaraan - Kaurispennun, Kätkettyn ja Valkosilmän joukkoon etsimään vihjeitä, jonka avulla voisi koota amuletin, joka kadottaisi henget metsästä. Naaraat saivat tehtävänsä suoritettua ja koottua amuletin, jolloin henget katosivat. Kristallikuiske ei kuitenkaan palannut heti Korpinkynteen, vaan asui pidemmän aikaa yksikseen ennenkuin sitten lopulta palasi Sadetuulen suostuttelemana Korpinkynteen.

Muuta:
-Kristallikuiske tykkää viettää välillä aikaa yksikseen.
-Kristallikuiske on ensimmäinen hahmoni Ilvesklaanissa.
-Sai lahjakykynsä Ilvesklaanin entiseltä pääliköltä, Nopeatuulelta.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kristallikuiske
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Hahmolistat :: Korpinkynsi-
Siirry: