PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Tihkusade

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Nrabsy-setä
Chatin ihmeilves
avatar

Liittynyt : 03.08.2013

ViestiAihe: Tihkusade   Su Maalis 09, 2014 6:30 am

Perustiedot:
Nimi: Tihkusade
Ikä: noin 1 vuotta
Sukupuoli: naaras
Laji: ilves
Hahmo luotu: 6.10.2012Ulkonäkö:
Ruumiinrakenteeltaan Tuhkusade on melko tanakka pentu, jolla on vahvat ja voimakkaat jalat. Korkeutta tällä pennulla on vain 25 cm, mutta se kasvaa lähemmäs 40 cm. Pentun tämä painaa vain vähän päälle 9 kiloa, mutta täysikasvuisena ilveksenä naaraan paino on lähhemäs 35 kiloa. Tuhkutassun turkki on keskipitkää, turkki on pisintä poskissa ja rinnan kohdalla. Turkin laatu Tihkutassulla on silkkisen pehmeää ja suoraa, rinnassa saattaa olla hieman kiharempaa turkkia. Häntä naaralla on lyhyt, vain 10 cm pitkä. Hännänpää on musta, ja hännässä ei ole kovinkaan pitkää turkkia. 

Turkin pohjaväri on harmaa. Naaraan oikean silmän ympärillä on vaalean harmaa kuvio, kuonon ympärillä taas on tummanharmaa. Kirsu on vaaleanpunainen. Korvien tupsut ovat saman väriset kuin itse turkki. Naaraan vartalossa on tummanharmaita kuvioita, hieman pallomaisia tai soikeita. Päässä näitä täpliä ei kuitenkaan ole. Silmät pennulla on suuret ja väriltään vihreät. Anturat ovat mustat.

Luonne:
Tihkutassu on luonteeltaan utelias persoona, joka tutkii maailmaa mielenkiinnolla. Naaras katselee mielellään muiden ilvesten touhuja sivusta. Tihkutassu on leikkisä, mutta omaan rauhaan vetäytyvä. Naaras leikkii vain pienessä porukassa, sillä iso porukka alkaa ahdistaa tätä. Utelaiisuus ja leikkisyys tulevat ilmi erilaisissa tilanteissa, kuten esimerkiksi kokouksissa, metsästyksillä tai ihan vain tuttavien seurassa. Perhe on Tihkutassulle kaikki kaikessa; hän rakastaa sisaruksiaan ja vanhempiaan yli kaiken, vaikka ei juurikaan tottele heidän käskyjään. Jos naaraalla on oma mielipide, eikä hän halua tehdä kuten muut sanovat, hän tekee jonkin asian aivan omalla tavallaan. Jossain määrin naaras on myös kapinallinen - etenkin vanhempana.

Muihin ilveksiin naaras suhtautuu epäluuloisesti - etenkin alussa. Mutta kun luottamus löytyy, niin Tihkutassusta saa hyvän tuttavan, johon voi kyllä luottaa. Joskus tosin salaisuudet sun muut lipsahtavat ilveksen suusta. Naaras puhuu muille, jos vain itse tahtoo, ja jos hänellä on jotain asiaa. Naaras myös puolustaa omaa mielipidettään ja itseään. Tihkutassu osaa puolustaa itseään sanomalla toisille napakasti takaisin! Klaanissa/laumassa naaras osaa kunnioittaa vanhempia ilveksiä - etenkin johtajaa. Johtajalle ei tämä pikkuinen villikko uskalla tai kehtaa sanoa mitään, mutta muille naaras on oikein näpäkkä ja laukoo asioita takaisin jos vain tarve vaatii. 
Kun Tihkutassu miettii, hän raapii etutassullaan tai takatassullaan korvan takaa itseään, jotta saisi mietittä paremmin. Myös hämmentyneenä naaras tekee tätä. 

Menneisyys:
Ilves syntyi pienessä metsässä, vailla ihmisten läheisyyttä. Tihkutassu on kaksi veljeä, ja tämä on itse ainoa naaras pentueessa. Pentujen emo tahtoi lähettää pentunsa turvaan, joten tämä kertoi heille paikasta, nimeltä Ilvesmetsä. Pennut olivat aivan innoissaan matkasta, mutta he joutuivat lähtemään yksin metsään. Vanhemmat eivät tulleet mukaan. Pentueen matka alkoi, kun he yrittivät lähteä metsästä. Pentuja yritetiin estää lähtemästä matkalle, kaksi suurta ilveskollia yritti lähettää pennut takaisin mistä he olivatkin tulleet. 
”Turha sinne on lähteä mitään metsää etsimään,” tummasävyinen ilves nauroi. Pennut päättivät olla kuuntelamatta moistra potaskaa! He hyökkäsivät kolmistaan tumman ilveksen kimppuun, mutta hävisivät taistelun. Yksi pennuista kuoli, toinen kolleista oli tappanut Tihkutassun veljen. Kaksi muuta pikkusita pentua jäivät katsomaan veljen kuollutta ruumista. Kumpikin pentu yritti herättää veljeään, kunnes toinen tajusi sen kuolleeksi. ”Lähdetään,” sanoi Tihkutassun veli. He lähtivät etsimään Ilvesmetsää. Tihkutassu ja hänen veljensä joutuivat monenmoisiin koetuksiaan sinä aikana, kun he yrittivät löytää metsän. 

Muutaman kuukauden kuluttua he löysivätkin etsimänsä, Ilvesmetsän. ”Onko tämä varmasti oikea paikka?” Tihkutassu kysyi veljeltään, joka vakuutti, että metsä on varmasti oikea! Ja niin nämä kaksi lähtivät seikkailemaan metsään ja kokeilemaan klaaniin liittymistä!
Tihkutassu liittyi Korpinkynteen ja sai oman klaaninimensä; Tihkusade


Tiesitkö että....
- Tihkutassu on oikeasti Foxxyn käsialaa, mutta pelaajan lopettaessa Tihku siirtyi Nrabsylle.
- Tihkutassulla on veli, nimeltään Kotkatassu.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Tihkusade
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Hahmolistat :: Korpinkynsi-
Siirry: