PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Pihkaturkki

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Mistrael
Aloitteleva tuttavuus


Liittynyt : 23.04.2014

ViestiAihe: Pihkaturkki   Ke Huhti 23, 2014 11:17 am

Nimi: Pihkaturkki
Syntynyt: 15.6.2011
Sukupuoli: naaras
Klaani: Korpinkynsi

Ulkonäkö:
Pihkaturkki on pienehkö, siro ja ketterä. Tyttöstä korostavat jäänsiniset silmät. Turkki on keskipitkä, sileä ja väriltään punaruskea.
Selviä pilkkuja näkyvissä kaikkialla kehossa. Lihaksia tytöltä löytyy jonkin verran. Turkista saattaa erottaa pihkanruskean värisiä alueita.
Korvat ovat erittäin herkät kuulemaan pienimmänkin äänen ja niiden huipulla näkyy pienet mustat tupsut. Toisen korvan kärki on revennyt kahtia.
Naaraan viikset ovat lyhyehköt ja ohuet. Korkeutta naaraalla on n. 60 cm ja painoa n. 17 kiloa. Häntä on täysin pihkanruskea ja töpö.

Luonne:
Pihkaturkki on sitkeä ja arvaamaton tapaus, koskaan ei tiedä miten se reagoi mihinkin asiaan eikä käännä päätään helposti.
Yrittää pysyä kuitenkin mahdollisimman rauhallisena. Uudet paikat kiehtovat tyttöstä aika paljon joten on yleensä aina jossain päiteen.
Jos riistasta on kyse niin Pihkaturkkia ei silloin kannata ärsyttää. Pihkaturkin tutustuessa johonkuhun naaraasta saa hyvän ystävän.
Tappeluissa on pieni mutta pippurinen.

Menneisyys:
Eräänä kesäisenä yönä kaukana maatilojen takaisessa maailmassa olevaan metsään syntyi pieni pihkanruskea ilvespentu. Pentu sai nimekseen Pihkaturkki. Pihkaturkki kasvoi yhdessä vanhempiensa ja isosiskonsa kanssa suojaisassa pesäkolossa. Kun Pihkaturkki oli vain n. 10 viikkoa vanha, niin yhtenä yönä hänen isosiskonsa herätti hänet ja komensi nopeasti tulemaan mukaansa, Pihkaturkki haistoi nenässään tukehduttavan ja kitkerän savun. Naaras pinkaisi siskonsa perässä ulos pesästä ja jäi kauhusta kankeana tuijottamaan metsää,
joka oli tulessa, liekit nuolivat ympärillä olevia puita ja pensaikkoja. Pihkaturkki huusi äitiään, mutta vastausta ei kuulunut. Pihkaturkin sisko paimensi
siskoaan kohti järveä joka oli metsän reunalla. Nuoret ilvekset juoksivat kaatuneen puunrungon yli toiselle puolelle järveä päästen turvaan. Pihkaturkin korva
oli revennyt erään piikkipensaikon takia jonka läpi oli juossut. Pihkaturkin sisko kertoi tietenkin pikkusiskolleen ettei äiti ja isä enää palaa.
"Paha" tuli oli vienyt heidät. Vanhemmalla iällä, vähän päälle vuoden vanhana, Pihkaturkki lähti etsimään uutta elämää kaukaa kotiseuduiltaan.
Naaras kulki määrätietoisesti vain yhteen suuntaan, kuin jokin olisi ohjannut sitä. Välillä Pihkaturkki oli näkevinään jonkun läpikuultavan hahmon
ohjaamassa häntä, mutta laittoi sen vain mielikuvituksen tuotteeksi. Eräänä talvena kun Pihkaturkki ylitti jtn pientä metsälampea jäätä pitkin, jää petti alta.
Naaras joutui jään alle mutta pääsi pois sieltä pitkän ponnistelun jälkeen. Kesäsin Pihkaturkki kohtasi monesti metsästäjiä, mutta kiersi ne mielellään kaukaa.
Maaseudulle päästyään luikki sen läpi mahdollisimman nopeasti ja ylitti pienen joen ja loput tiedättekin.

Tavannut: Sadetuuli, Tihkusade ja Ketunmieli
Ihastunut/kiinnostunut:
Puoliso:
Vihamiehet:
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Pihkaturkki
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Hahmolistat :: Korpinkynsi-
Siirry: