PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Huumausaineita vaarallisia

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Huumausaineita vaarallisia   Su Elo 24, 2014 7:15 am

// Takauma InuKiin ja Kristallikuiskeen kanssa. Tähän se jäi:

*Jalopääsky yritti pysyä rauhallisena, vaikka toinen niskoittelikin. Hyh, toinen oli yhtä paha kuin Myrskytuuli.* Arvelin sinun kestävän paremmin kuin minä 1-vuotiaana. *Uros totesi ja nielaisi huuliaan. Toinen kysyi vangitsemisesta.* Humalaisena sitä on vaaraksi muille ja pitää tarkkailla vointiasi. *Hän vastasi ja heilautti häntäänsä.*

Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   Su Elo 24, 2014 7:23 am

//"ja nielaisi huuliaan" :DDD


Kristallikuikse
Tuhahtaa toisen vastaukselle.
"Kai sinä nyt osasit arvata, etten minä ole ikinä saanut huumaavia juomia", vastaa vihaisesti. "No nyt voin hyvin enkä ole enää humalassa, voit siis päästää minut menemään nyt." sanoo ja katsoo toista, odottaen toisen ehkä päästävänkin naaraan menemään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   Su Elo 24, 2014 7:35 am

// xD

Jalopääsky
Kolli ei voinut olla naurahtamatta mielessään toisen tuhahdusta ja vihaista vastausta.
"Oletin sinun tietävän itsekin nuo vaarat. Muttet selkeästikään tiennyt", kolli totesi ja toisen katse sai hänet kiroamaan toisen mielessään. Kärppää tarvittaisiin tämän tapauksen kanssa.
"En voi, koska saatat olla vielä krapulaisena vaaraksi muille", Tsaari totesi mietteliäästi. "Oletko muuten koskaan tavannut Kärppä-nimistä vanhaa shamaaniherraa?" kolli kysyi vaihtaen aihetta ja mietti saisiko toisen unohtamaan tuon uhonsa.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   Su Elo 24, 2014 7:44 am

Kristallikuiske
Murahtaa kollille vihaisesti tuon kertoessa luulleensa naaraan tienneen vaaroista.
"Olisin tiennyt, jos olisit sanonut!" huudahtaa takaisin ja nousee vihaisena jaloilleen. "Ainut, jolla olen vaaraksi tällä hetkellä on sinä, joten voisitko päästää minut lähtemään?" kysyy tuohtuneena, naaras tahtoi epätoivoisesti päästä takaisin Sadetuulen luokse. Kolli vaihtoi puheen aiheen Kärppä nimiseen ilvekseen.
"No en ole tavannut", vastaa tuhahtaen. Sadetuulihan oli tavannut Kärpän, joten jos naaras vain pääsisi kertomaan tapahtuneen Kärpälle, tuo ehkä auttaisi naaraan pakoon tästä rotanuokusta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   Ma Elo 25, 2014 7:59 am

Jalopääsky
Kolli ei yhtään tykännyt toisen äänensävyistä. Toinen uhitteli nousemalla jaloilleen. Ups.
"Rauhoitu", kolli aloitti normaalilla äänellä, kunnes tunsi pettävänsä itsehillintänsä.
"Nyt ämmä hiljaa ja kunnolla!" korukaulainen karjaisi niin, että se kaikui huoneessa. Jalo säikähti sitä itsekin, niin että säpsähti. Ei hän aiemmin ollut karjunut noin, nyt jokin oli mennyt pieleen. Jalo lysähti maahan vatsalleen ja hautasi päänsä käpäliin, niin että hän näytti itkevän.
"Kaikki vain menee pieleen, kun haluaisin vain olla mieliksi vanhemmilleni, jotka odottavat esi-isinä minun vain saavan Valtakunnan takaisin loiston päiviinsä. Ei ole helppoa minullakaan, piru vie!" kolli avautui tuskaisena ja pakitti ryömien taaksepäin.
"Hyvästi!" hän sanoi dramaattisesti ja yritti tehdä poistumista. Jos Kristallikuiske tekisi jotakin hänen estämiseksi, kolli ei tekisi lähtöä.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   Ma Elo 25, 2014 9:00 am

Kristallikuiske
Seisoo edelleen uhmakkaana, vaikka toinen käski rauhoittua. Toki naaras yllättyi hieman toisen karjumista, mutta ei silti perääntynyt. Sitten toinen lysähti maahan ja näytti itkevältä. Jalo alkoi avautua, mutta Kristallikuiske ei suostunut menemään lähemmäs kollia, jos kysäässä olikin vain teeskentelyä.
"Tuskin vanhempasi haluaisivat, että palautat sen loistoonsa pakottamalla ja lukitsemalla muita tänne. On paljon klaanittomia, jotka varmasti etsivät omaa paikkaansa ja tämä saattaa olla juuri oikea paikka joillekuille. Mutta pakottamalla et saa hyviä tuloksia, saat vain pelokkaita, vihaisia ja passivoituneita alamaisia", puhuu toiselle, ehkä toisen sisältä sittenkin löytyi myötätuntoa kollia kohtaan. Jalo lähti pakittamaan ja sanoi hyvästinsä hyvin dramaattisesti (drama queen).
"Etkai sinä nyt aio minua tänne jättää?" kysyy kollilta, tällä kertaa kokeillen aika neutraalia lähestymistapaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   Ti Elo 26, 2014 6:20 am

Jalopääsky
Hän karjui ja säikähti sitä itsekin, mutta toinen pysytteli paikallaan. Ihan sama. Sitten Kristallikuiske alkoi moralisoimaan hänen valintojaan. Jalopääsky katsoi toista murheisena ja jätti sitten puheet huomioimatta.
"Parempi pelokkaita kuin samanlaisia kurittomia nuoria, jotka tuhosivat minun elämäni!" kolli murahti vihaisena ja teki lähtöä, kunnes toinen epäili sitä.
"En osoita yhtään syytä päästää vapaasti liikkumaan. Vankina olo on ainoa vaihtoehto sinulle. Villitoive sentään tajusi, ettei klaanit ole niin hyvä vaihtoehto. Valtakunta on parempi. Sitä mieltä oli myös Skielrah, joka kertoi olevan ystäväsi pentu. Valkosilmä? Sanooko mitään?" kolli yritti pelailla toista pussiin. Rah rah.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   Ti Elo 26, 2014 7:31 am

Kristallikuiske
Katselee kolli kauempaa, kun tuo sitten vastasi moralisointiin.
"Jos sinulla on uskollisia alamaisia, he eivät tuhoa elämääsi. Ja pelokkaat alamaiset pettävät sinut paljon todennäköisemmin", vastaa Jalolle, yrittäen saada tuon pakottamis linjan murrettua. "Minäkin voisin liittyä valtakuntaasi, jos vain pyytäisit nätisti, etkä huumaisi ja vangitsisi minua", paljastaa ja tuhahtaa sanoessaan loput. Jalo torjui naaraan päästämisen pois.
"Minähän olen jo ihan rauhallinen ja vointinikin on hyvä, voin ihan hyvin lähteä", sanoo kollille, mutta sitten tuo alkaa puhua Valkosilmän pennusta ja Villitoiveesta. Vaikka naaras olikin yllättynyt kuullessaan puhuttavan heistä, piti tuon pokka hyvin. "En tunne kumpaakaan noista ilveksistä, enkä kyllä epäilisi ollenkaan Valtakunnan olevan klaaneja parempi. Varmasti olisikin, ellei sen johtaja pitäisi vankina muita ilveksiä", vastaa ykskantaan. Uskoo juttunsa menevän läpi, koska miten Skielrah olisi voinut tietää emonsa ystävistä, muista kuin Kätketystä. Tai vaikka tietäisikin, miksi tuo olisi kertonut sen Jalolle. "Pidät varmaan heitäkin vankeinasi? Ja olet varmaan huumannut heidätkin?" kyselee kollilta. Ties mitä liemiä tuollakin oli.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   To Elo 28, 2014 5:42 am

Jalopääsky
Kolli kuunteli toisen järkeilyn ja hän lopettikin tuon draamailun. Vaikka toinen olikin vangittu, puhui tämä asiaa.
"En enää tee tätä vangitsemisasiaa, mutta en voi olla enää varma, oletko luotettava vankeutesi takia. Minun on siis saatava täysi varmuus asiasta ja siihen tarvitaan erästä ilvestä. Saat olla täällä siihen saakka, kunnes tämä sinut tapaa ja varmistaa asiasi", kolli kertoi ja ryhdistäytyi henkisesti. Toinen kertoi ettei tuntenut kumpaakaan.
"Harmi, olisit saanut ystävän, jahka Skielrah on kasvanut", kolli totesi, mutta Kristallikuiske keskeytti. Tuhma tapa, hyi hyi.
"Oikeastaan en. Skielrah asustaa vielä perheensä kanssa, koska lupasin hänelle oikeuden tulla ja mennä miten haluaa, koska hän ei vastustellut sitten yhtään, oikeastaan suostui asiaan ennen kuin edes siitä kysyin. Sellaisia kansalaisia minä etsin", kolli kertoi ylpeästi hymyillen, sillä Skielrah vaikutti todella lupaavalta jäseneltä Valtakuntaan. "Kehtaatkin väittää, että olen huumannut hänet. Hyi hyi, sietäisit hävetä."
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   To Elo 28, 2014 7:08 am

Kristallikuiske
Kuuntelee toisen puhumista, nyt kuulosti jo paljon lupaavammalta.
"Voisit kyllä ihan hyvin päästää minut, kukaan klaanissani ei ihmettele poissaoloni, jos sanon olleeni omilla teilläni tutkimassa saarta", vastaa toiselle ja naurahtaa. "Ja hyvä, jos lopetat vangitsemis menetelmän", sanoo vielä ja jopa hymyilee.
"Ehkä minä vielä jonain päivänä tapaan Skielrahin", sanoo salaperäisesti. Olihan saari kuitenkin loppujen lopuksi aika pieni paikka asua. 
"Ja siinäs näet, saat hyvä alamaisia vangitsematta heitä", sanoo. "Kunhan he vain löytävät tiensä tänne."
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   La Elo 30, 2014 2:42 am

Jalopääsky
Kolli hymähti toisen jutuille, toinen yritti sovitella itseään ulos.
"En... se olisi turvallisuusriski. Et pääse ennen Kärpän tapaamista, koska hän on kysellyt lupaa tavata viimein myös joku muu Korpinkynnestä. Olet nyt sopivasti paikalla, kun en edes tiedä missä Korpinkynsi sijaitsee. Sinähän tiedät, voisit auttaa hieman, vaikka kertomalla missä, jotta voin kertoa sen Kärpälle", Tsaari kertoi ja vetäisi jäniksen hatusta. Ihan vain veikkauksella mentiin, kai Kärpän pitäisi tietää shamaanina klaanien alueet, jotta voisi vähän kiusata siis auttaa. Hihi. Toinen totesi ja pölötti asioista.

"Mutta apua, nyt minun täytyy lähteä. Käsken Kärpän tänne mahdollisimman pian, jos vain ehtii tulla", tummaturkki totesi ja teki lähtöä.
"Hei hei", hän tervehti hymyillen ja pakeni sitten oven toiselle puolelle, lukiten sen, niin ettei Kristallikuiskeella olisi mitään mahdollisuutta päästä pois. Sorry for that.

// Taisi peli olla tässä? :D Jos oli, niin kiitos pelistä ^^
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   Su Elo 31, 2014 6:35 am

//Juu, olen nyt sen verran laiska, etten jaksa laittaa Kristallikuiskeella mitään tähän enää. x)
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Huumausaineita vaarallisia   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Huumausaineita vaarallisia
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Roolipelaus :: Kurjenlinna-
Siirry: