PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Uusi koti

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ma Joulu 22, 2014 9:13 am

Skielrah
Neitokainen kiipeili puuhun ja jäi katsomaan hymyillen ja riemuissaan siskoaan, jota kutsui perään. Nissa ei kuitenkaan tullut, vaan istahti maahan ja hymyili. Skielrah näytti tälle kieltä ja mietti uutta lähestymistaktiikkaa.
"Täältähän näkee vaikka mitä! Voin nähdä täältä meren!" neiti hihkui vieläkin pentumaisesti, vaikkakin nyt jo äänessä oli aikuismaista ihmettelyä ja hämmennystä. Ei toki hän mitään merta nähnyt, kunhan vain juksasi siskoaan. Sitten joku kiinnitti neidon huomion, se oli omituinen otus. Sellainen ilvestä pienempi, mutta pentua suurempi ja valkomusta otus.
"Tule äkkiä katsomaan! Tuolla on joku vaarallisen näköinen eläin! Mikä se on?" nyt Skielrahin ääneen oli tullut hätä ja hämmennys ja vaatimus. Nissan olisi parasta tulla katsomaan. Kyseessähän oli ystävämme mäyrä, jota nuorikko ei tietänyt tunnistaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ma Joulu 22, 2014 9:51 am

Nissa
Katselee siskoaan, joka siellä kiipeili puussa ja huuteli alas. Toinen sanoi muka näkevänsä meren puusta.
"Et sinä mitenkään voi nähdä merta noin matalalta", vastaa naurahtaen siskolleen. Nissa ymmärsi kyllä sen verran, ettei antanut siskonsa huijata itseään. Seuraavaksi toinen huuteli jostain eläimestä, mutta eipä sisko uskonut tuotakaan.
"Huijaat vain, koska haluat minunkin kiipeävän puuhun", sanoo siskolleen. Nissa tiesi siskonsa osaavan näytellä hyvin, joten luuli koko jutun olevan vain huijausta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ma Joulu 22, 2014 10:38 am

Skielrah
Neiti virnuili alas siskolleen, joka ei uskaltautunut puuhun, vaan ampui kuvainnollisesti Skielrahin huijauksen alas. Pahus, naaras ajatteli ja virnisti suupielet alhaalla päin.
"Et voi tietää, kun et tule katsomaan!" erikoisen värinen viiruturkki huuteli alaspäin ilkikurisesti ja mietti keinoa saada toinen ylös. Sitten havaittiin tuntematon mäyräotus, jolle nimeä ei löytynyt. Nissa ei uskonut siskoaan, vaan väitti huijariksi, hui miten ilkiää.
"Oikeasti!" Skielrah huuteli alas ja katseli mäyrän kulkua heitä kohti. Skielrahin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, silmät olivat suuret hämmästyksestä ja suu vielä suurempi ympyrä järkytyksestä. Mäyrä tuli kohti, apuvaa!
"Katso taaksesi!" Skielrah huusi mäyrän tultua metrin päähän Nissasta. Paniikki iski neidon suoniin eikä antanut tilaa liikkua mihinkään, vain huutaa.
"Varo sitä!" hän huuteli alaspäin tietämättä mitä otus tekisi.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ma Joulu 22, 2014 11:37 am

Nissa
Sisko huuteli edelleen takaisin ja vaikutti hyvin huolestuneelta tästä eläimestä, jopa käski siskoaan kääntymään ympäri. Vaikka Nissa ei uskonutkaan siskoaan, kääntyi tuo ympäri ja tuon sydän jätti yhden lyönnin väliin, kun tuo näkikin musta valkoisen mäyrän takanaan. Mäyrä katseli nuorta ilvestä nappisilmillään hetken ja lähti sitten löntystelemään toiseen suuntaan, eihän tuolla ollut mitään syytä ollut hyökätä ilveksen kimppuun. Nissa katselee hetken mäyrän kulkua ja katsoo sitten ylös puuhun siskoaan, mikäli tuo vielä puussa oli.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ma Joulu 22, 2014 12:04 pm

Skielrah
Naaras katsoi otusta ja Nissaa huolissaan, kunnes sitten se mustavalkopaitainen lähti löntystämään muualle. Sen ansiosta Skielrah sai liikuteltua taas raajojaan ja kiipesi alas puusta.
"Okei, ei sinun tarvitse tulla sinne puuhun. Voitit", naaras tokaisi ja yritti puskea toista kuljettuaan lähemmäs.
"Mitä me nyt teemme?" Skielrahille tuli nopeasti tylsää, joten pitihän sitä kysellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ma Joulu 22, 2014 12:32 pm

Nissa
Katsoo siskoaan, joka mäyrän mentyä uskaltaa tulla alas puusta ja myöntää tappionsa. Katsoo toista hymyillen, ehkä jopa voitonriemuisesti ja puskee ehkä toista takaisin.
"Mennäänkö sitten vaikka takaisin kotiin?" kysäisee siskoltaan "Vai haluatko vielä lähteä seikkailemaan ja nähdä kaikkia pelottavia metsän eläimiä?" ehdottaa vielä kiusatakseen siskoaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ti Joulu 23, 2014 6:02 am

Skielrah
Nissa katsoi siskoaan voitonriemuisesti ja sekös Skielrahia harmitti. Pahus, näin sitä hävittiin. Nissa vastasi puskemiseen ja vastaili Skielrahin kysymykseen kysymyksillä.
"Mennään kotiin, ehkä siellä on jotakin tekimistä. Ei täällä ole edes mitään seikkailtavaa", naaras tokaisi ja haukotteli sanojensa vahvistukseksi. Niin, seikkailu oli aina yhtä tyhjänpäiväistä, ei aina edes tiennyt kohtaisiko mitään jännää, vai ei.
"Täällä Saarella on aika tylsää, uskotko? Eihän täällä ole edes paljoa ilveksiä, joiden kanssa olla tekemisissä! Jalopääsky on ainoa ilves teidän perheeni lisäksi, jonka olen tavannut! Pah!" Skielrah purnutti tylsistyneenä ja loukkaantuneena siitä, etteivät muut ilvekset kehdanneet näyttää naamaansa hänelle.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ti Joulu 23, 2014 8:59 am

Nissa
Skielrah näytti harmistuvan Nissan voitonriemuisuudesta, mutta väliäkös tuolla. Joskus elää tuottaa pettymyksiä. Sitten toinen vastasi, että mentäisiin kotiin ja sehän kävisi Nissalle hyvin. Päivän aikana olikin ehtinyt tapahtua kaiken näköistä ja nuorena ilveksenä Nissa kaipasi nyt vähän unta. Skielrah alkoi paasata saaren tylsyydestä, kun tuo ei kuulemma ollut nähnyt perheensä lisäksi muita kun Jalopääskyn.
"Ja Jalopääskystä sinä jaksaisitkin sitten puhua vaikka loputtomiin", sanoo ja pyöräyttää silmiään. "Etkä sinä sitä paitsi edes voisi nähdä muita ilveksiä, jos käyt aina vain Jalopääskyn luona", huomauttaa vielä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   To Joulu 25, 2014 4:10 am

Skielrah
Nissa ei sanonut hetkeen mitään, joten Skielrah päätteli heidän lähtevän kotiin. Päivä oli ollut pitkä, mutta nyt oli jo väsy puserossa. Skielrah lähti suunnistamaan kotia kohti, kun Nissa puhui Jalopääskystä. Skielrah pudisti päätään harmistuneena, toinen oli ilkeä.
"Mistä sinä sen tiedät?" Skielrah kysyi ja näytti kieltä. Hän nyrpisti nenäänsä ja katsoi toista kuononvarttaan pitkin. Ilkeä sisko.
"En minä pelkästään Jalopääskyn luona käy! Täältä on ihan liian pitkä käytäväksi vain siellä, minä olen käynyt muuallakin, usko pois. Olen nähnyt Kalliot ja molemmat joet, uskotko, että Sivujoki virtaa pohjoiseen, poispäin merestä!" neiti hymisi puhuessaan, lyhyt häntä vain huiski ärtyneenä ympärille.
"Itse tuskin olet edes uskaltanut poistua kotoa ja tästä metsästä!" Skielrah ilkkui ja tuhahti ärtyneesti. Korvat värähtivät taaksepäin hieman luimuun.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   To Joulu 25, 2014 1:18 pm

Nissa
Kävelee kotia kohti siskonsa vierellä ja kuuntelee toisen vastauksia Jalopääskyyn liittyviä väitteitä koskien.
"No kai minä sen tiedän, satunhan olemaan siskosi", vastaa Skielrahille, jättäen toisen kielen näyttämisen kokonaan huomiotta. Sisko uhosi käyneensä muuallakin kuin vain Jalopääskyn luona, eikä Nissa sitä epäillytkään, kunhan vain vähän pilaili toisen kustannuksella. Kuulemma sivujokikin virtasi pohjoiseen, mutta kyllähän Nissa sen tiesi, kun oli sen itsekkin käynyt katsomassa ja silti sisko väitti, ettei tuo ollut juuri poistunut kotoa tai edes koti metsästä.
"Ja sinähän sen juuri tiedät, että missä minä olen 'uskaltanut' käydä ja missä en", sanoo sisarelleen ärsyyntyneenä. Tottakai tuollaiset väitteet saivat ärsyyntymään, melkein jopa suuttumaan, mutta Nissa yritti vältellä sisarelleen suuttumista. Tosin jos toinen vielä jatkaisi vastaan väittämistä ja ilkkumistaa, olisivat riidan ainekset koossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   La Joulu 27, 2014 9:54 am

Skielrah
Neiti nyrpisti kuonoaan sisarelleen, joka vakuutti tietävänsä hänet.
"Toivottavasti se ei johdu siitä, että osaisit lukea ajatuksia", Skielrah tokaisi tokinaisesti ja kulki eteenpäin. Hän sitten kertoili juttua Nissalle, joka alkoi ärsyyntyä.
"Juurikin näin", Skielrah tokaisi ja pinkaisi vauhtiin, jotta saisi hetken tilaa. Ärsyyntynyt sisar vaati rauhaa, sitä annettiin pakenemisella. Toki Nissa saisi seurata juoksulla perässä, mutta tämä oli Skielrahin suunnitelma.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Pe Tammi 02, 2015 1:10 pm

Nissa
Sisko tokaisi toivovansa, ettei Nissa osaisi lukea ajatuksia. Eipä tuo tietenkään osannut ajatuksia lukea, eihän tuo mikään selvännäkijä sentään ollut, mutta jättää vastaamatta siihen kommenttiin. Toinen tokaisu siskolta ja sitten tuo jo juoksikin kauemmas. Nissa ei välittänyt lähteä juoksemaan Skielrahin perään, koska tarvitsi nyt hieman hengähdys taukoa. Pitäisi olla rauhallinen ja tyyni kotiin mennessä, Valkosilmä kyllä aistisi jännitteet ja ärtymyksen sisarusten välillä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   La Tammi 03, 2015 6:00 am

Skielrah
Neitonen pinkoi kotiin ja hengästyneenä meni koloonsa. Nissa ei tainnut tulla perässä, mutta väliäkös tuolla. Kolossaan Skielrah käpertyi kerälle odottamaan siskoaan. Kenties Kätketty tai Valkosilmä tulisi hänen luokseen, kenties vain Nissa. Ei sitä koskaan tiennyt, mutta nukkua Skielrah ei aikonut. Hän rupesi puhdistamaan turkkiaan, vaikka se varsin siisti oli, pitihän sitä näyttää kivalta ja turkistaan piti pitää hyvää huolta, jotta se ei tippuisi vaikkapa pois!
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   La Tammi 03, 2015 12:27 pm

Nissa
Kävelee ärsyyntyneenä siskonsa perässä kotia kohti. Skielrah tosin juoksi pois Nissan näköpiiristä. Ennen kotiin saapuista pysähtyy ja vetää syvään henkeä ja kävelee sitten pensaiden suojassa olevaan leiriin tai leirin tapaiseen paikkaan. Emo näytti touhuilevan omiaan, mutta tuo kuitenkin kääntyi katsomaan Nissaan, ilmeisesti tuo oli kuullut nuoren naaraan askeleet. Emo tervehti omaan lämpimään tapaansa tytärtään, tietysti hymyillen ja kertoi Skielrahin jo menneen koloon. Nissa nyökkäsi emmolleen hymyillen ja meni sitten siskonsa luokse. Sanomatta mitään käpertyy siskonsa viereen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Su Tammi 04, 2015 1:41 am

Skielrah
Neiti kuuli emonsa sanat, kaiketi ne olivat osoitettu Nissalle. Skielrah painoi päänsä maahan ja esitti nukkuvaa silmät kiinni ja rentoutuneena. Skielrah tunsi Nissan käpertyvän hänen viereensä ja neiti aukaisi toisen silmänsä. Jos toinen oli hereillä, Skielrah nuolaisisi siskonsa toista korvaa.
"Anteeksi, että olen ärsyttävä", neiti pyytäisi anteeksi, ruveten siivoomaan siskonsa turkkia. Jos toinen olisi käynyt nukkumaan, Skielrah tyytyisi vain Nissan turkin siivoamiseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Pe Tammi 09, 2015 11:07 am

Nissa
Käperryttyään siskonsa viereen tunsi siskonsa nuolaisun toisessa korvassaan. Katsoi siskoaan ja kuunteli toisen anteeksipyynnön.
"Ei se mitään", sanoo ja hymyilee siskolleen väsyneesti. Painaa päänsä tassujensa päälle ja sulkee silmänsä. Tuntee siskonsa pesevän turkkiaan ja vaipuu pikkuhiljaa uneen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Su Tammi 11, 2015 7:55 am

Skielrah
Neiti hymyili siskonsa antaessa anteeksi. Hän jatkoi siskonsa siistimistä, vaikka toinen nukahti. Lopulta uni vei voiton hänestäkin ja Skielrah nukahti levolliseen uneen.

// Olisiko tässä? :D
Takaisin alkuun Siirry alas
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ke Tammi 14, 2015 8:30 am

// Juu, kiitos pelistä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Vs: Uusi koti   Ke Tammi 14, 2015 9:17 am

// Kiitos samoin :D
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Uusi koti   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Uusi koti
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Roolipelaus :: Jokimetsä-
Siirry: