PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Myrskytuuli

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Myrskytuuli   To Toukokuu 01, 2014 2:41 amNimi: Myrskytuuli
Ikä: 5 vuotta
Sukupuoli: Kolli
Syntymäpäivä: 9.5
Klaani: Ilvesklaani, päälikkö
Syntymäpaikka: Ilvesmetsä (vanha pelialue)
Lahjakyvyt: Ajatus

Suhteet:
Tavatut Villitoive Qanri Sadetuuli Kätketty Kristallikuiske 
Ei pidä
Neutraali Qanri Kristallikuiske Kätketty
Pitää Villitoive
Kunnioittaa  Sadetuuli
Luottaa Villitoive
Tutustunut Villitoive Sadetuuli Kristallikuiske 
Kaveri 
Ystävä Villitoive
Ihastus
Rakkaus
Puoliso
Jälkeläiset


Luonne:

Yrittää aina toimia niin oikeudenmmuikaisesti kuin suinkin ja on aina ehdottoman uskollinen klaanilleen. Pysyttelee usein liikkeellä, koska haluaa pitää hyvän kuntonsa yllä. Silloin tällöin saattaa eksyä ajatustensa maailmaan, mutta palaa sieltä helposti takaisin maanpinnalle. Sopeutuminen uusiin ympäristöihin ja asioihin ei vie kollilta paljoa aikaa. Perhettä pitää tärkeänä, mutta ei välttämättä itse haluaisi perustaa perhettä. Vieraisiin suhtautuu ystävällisesti tervehtien, mutta silti hieman varauksellisesti. Pystyy kuitenkin toimimaan omana itsenään vieraidenkin seurassa. Luottaa muihin aika helposti, muttei kuitenkaan ala heti kertomaan kaikkia asioita itsestään, pitäähän joitain asioita pitää salassakin. Itseluottamuskin kollilla on hyvä, vaikka sekin pääsee silloin tällöin hieman horjumaan. Hyvin sosiaalinen, viihtyy muiden ilvesten seurassa ja näyttää tunteensakkin muille, muttei välttämättä vieraille. Yksin ollessaan ei kuitenkaan etsi seuraa, koska yksin olokin on välillä ihan hyvä asia.  Yrittää aina löytää kaikseta positiivisia puolia ja muutenkin on aika optimistinen kaiken suhteen, huonoimmissakin asioissa on aina jokin pieni valon pilkahdus. Klaani on kollille kaikki kaikessa, pitää klaaniaan perheenään ja on valmis vaikka kuolemaan klaanin puolesta. Kollilla on pakkomielle yrittää saada kaikki hymyilemään ja nauramaan, koska tuo ei halua maailman olevan synkkä paikka, pitää olla vähän iloa. 

Ulkonäkö:

Rakenteeltaan keskiraskaan ja massiivisen välimaastosta, ruumiin muodoltaan muistuttaa hieman neliöä. Kunto kollilla on hyvä ja lihaksiakin löytyy aika paljon, kiitos ahkeran harjoittelun ja kuntoilun. Pää on myös hieman kulmikas. Raajat ovat hieman keskipitkää lyhyemmät ja keskipaksut. Tassut ovat aika isot ja pyöreät, niillä on hyvä kävellä lumessa. Säkäkorkeudeltaan 72 cm ja hännästä kuononpäähän pituutta on 95cm. Painoa on noin 17 kg. Turkki on pitkää, puolikarheaa sekä suoraa. Samea turkki on myös aika tuuhea. Häntä on 13 cm pitkä ja vääntynyt, häntäturkki on samanlaista kuin muukin turkki.  Turkin pohjaväri on harmaanruskea, jossa on merkkeinä mustia täpliä. Naamassa täpliä ei ole. Poskessa uroksella on aika syvä, tumma arpi. Silmät ovat kauniin siniset, muistuttavat taivaan sinistä väriä. Muodoltaan silmät muistuttavat hieman soikiota. Korvat ovat kolmion malliset ja niiden päitä koristavat mustat, pörröiset tupsut. Kynnet ovat kollilla keskipitkät, mustat ja hyvin terävät. Kynnet ovat kuitenkin usein piilossa tassujen karvoissa.  Kirsu on harmaanruskea, kuten turkkikin, mutta vain tummempi, muodoltaan aika pyöreä.


Menneisyys:

Myrskytuuli syntyi Ilvesklaaniin kahden Ilvesklaanin soturin pennuksi. Myrskytuulella oli yksi veli ja nuo ovat kasvaneet yhdessä. Myöhemmin Myrskytuulen molemmat vanhemmat sairastuivat outoon tautiin. Noiden äiti saatiin melkein kokonaan parannettua, mutta isä kuoli, sen jälkeen Myrskytuulen äiti ei palannut koskaan ennalleen, vaan tuo sairastui myös henkisesti. Tiedettävissä oli, että emokin kuolisi hetkenä minä hyvänsä. Aikaa kului ja Myrskytuulesta tuli oppilas. Eräänä päivänä äiti oli sitten lähtenyt harhailemaan jonnekkin yksin, Myrskytuuli veljineen lähtivät hätäisinä etsimään emoaan ja tavoittivat tuon erään mäen päällä tuijottamassa kaukaisuuteen. Myrskytuuli ehti jo huokaista helpotuksesta, kun emo oli kunnossa. Myrskytuuli mietti, miksi emo oli tullut juuri sinne. Sitten emo rupesi puhumaan ja kertoi, että nuo olivat pentujen isän kanssa usein viettäneet aikaa sillä mäellä kun isä vielä eli. Sitten emon tila muuttui täysin. Hän suuttui pennuilleen suunnattomasti ja yritti lyödä Myrskytuulen veljeä, mutta Myrskytuuli ehti ottaa iskun itseensä suojellen veljeään. "Menkää pois! Antakaa minun olla rauhassa!" emo karjui ja yritti hyökätä pentujen kimppuun, mutta nuo ehtivät väistää. Myrskytuuli kompuroi ja kaatui veljensä päälle niin että nuo vierivät mäkeä alas. Siitä päivästä Myrskytuulelle jäi muistoksi arpi poskeen. Emo ei enää liikkunut mäeltä mihinkään ja kuoli sinne pian.
Emonsa kuoleman jälkeen kolli oli jatkanut elämäänsä Ilvesklaanissa ja päässyt soturiksi. Sitten metsään iski outo tauti ja Ilvesklaanin silloisen johtajan, Nopeatuulen johdolla Ilvesklaani pakeni maatilalle. Ilvesklaani ei kuitenkaan selvinnyt pakenemisesta huolimatta taudista ilman kuolonuhreja, sillä Myrskytuulen veli oli yksi tautiin kuolleista. Myöhemmin, kun Ilvesklaani oli palannut takaisin metsään, Nopeatuuli kuoli, kun klaaniin hyökättiin. Uusi johtaja Olkituuli nimitti Myrskytuulen varapääliköksi. Olkituuli ei kuitenkaan ollut päälikkönä kauaa, sillä hän pian teki itsemurhan hyppäämällä alas Surmanputouksesta. Tämän jälkeen Myrskytuulesta tuli uusi päälikkö.

Muuta:
-Pitää nauramisesta ja iloisuudesta.
-Pitää ystävistä.
-Ei pidä sairauksista.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Myrskytuuli
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Hahmolistat :: Ilvesklaani-
Siirry: