PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ketunmieli

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
InuKii
Kurinpitämisen hengessä
avatar

Liittynyt : 22.06.2013

ViestiAihe: Ketunmieli   To Toukokuu 01, 2014 6:22 am

Nimi: Ketunmieli
Ikä: 2 vuotta
Sukupuoli: Kolli
Syntymäpäivä: 3.1.2012
Klaani: Korpinkynsi, varapäälikkö
Syntymäpaikka: Ilvesmetsä (vanha pelialue)
Lahjakyvyt: Ei ole

Suhteet:
Tavatut Myrskytuuli Villitoive Pihkaturkki Kristallikuiske Kätketty
Neutraalit Myrskytuuli Pihkaturkki Kristallikuiske
Positiivinen Tihkusade
Tutustunut Sadetuuli Tihkusade
Kunnioittaa 
Luottaa 
Tuttu 
Kaveri Tihkusade
Ystävä 
Ihastunut
Rakastunut 
Puoliso
Jälkeläiset 
Negatiivinen
Ärsyttävä Sadetuuli


Luonne:

Käyttäytyy aika kapinallisesti, eikä erikoisemmin välitä oikeudenmukaisuudesta. Ajattelee kaikkea aika realistisesti ja valitsee usein liikkeensä tarkkaan. Pysyttelee paljon liikkeellä, mutta tykkää silti ottaa sillointällöin nokosia siellätäällä. Sopeutuu hyvin nopeasti uusiin asioihin ja tilanteisiin. Ei pidä perhettä niin kauhean tärkeänä, eikä ole valmis sitoutumaan lähes mihinkään. Vieraisiin suhtautuu tyynen rauhallisesti, mutta sekin voi riippua paikasta ja tilanteesta. On aina valmiina puolustamaan itseään, jos vieras sattuisikin hyökkäämään.  Itsensä lisäksi kolli ei luota kehenkään tai ainakin luottamuksen saammiseen vaaditaan paljon aikaa. Ei erityiemmin viihdy muiden seurassa, muttei myöskään välttele seuraa. Muiden seurassa ei näytä paljoa tunteita, mutta sekin riippuu seurasta. Normaalisti kollin ilme on hyvin neutraali, eikä kerro mitään tuon tunteista tai ajatuksista. Ei ole optimisti, muttei myöskään pessimisti, enemmänkin realisti. Klaanista ei ole oikein mitään mieltä, mutta kuuluu mieluummin klaaniin kuin että eläisi täysin yksin.  Osaa kunnioittaa ylempiään ja kertoo oman mielipiteensä hyvin rehellisesti, etenkin jos sitä kysytään.

Ulkonäkö:

Rakenteeltaan keskiraskas ja sopusuhtainen, lihaksiakin löytyy. Kunto kollilla on hyvä ja tuo pitää sitä yllä metsästämällä ja kävelemällä joka päivä.  Pää on aika pyöreä, kuono normaalia hieman pidempi. Raajat ovat ruumiiseen verrattuna aika pitkät ja keskipaksut. Tassut ovat hieman pitkulaiset, eivätkä kovin suuret. Säkäkorkeus 67 cm, pituutta hännän päästä kuonoon löytyy 118 cm. Painoa on 11 kiloa. Turkki on keskipitkää, sileää ja suoraa, mutta menee märkänä vähän kiharaksi. Turkki on aika ohut kesäisin, mutta talvella siitä tulee tuuheampi ja samalla lämpimämpi. Häntä on kuolleelta isältään peritty ja se on 18 cm pitkä. Hännän turkki on hieman lyhyempää kuin muualla. Pohjaväriltään on punertavan ruskea, voisi jopa sanoa että oranssi. Kollin oranssia turkkia koristavat mustat täplät, joita on naamassa vain muutama. Silmät ovat vihreät. Korvat kolmion muotoiset, joissa on mustat ja lyhyet tupsut. Kynnet ovat lyhyet ja terävät. Kirsu on musta ja aika pyöreä.


Menneisyys:

Syntyi Ilvesmetsään aluksi Hopeakuu-nimellä tunnettuun klaaniin isän, äidin ja kahden siskon kanssa (isä Kliten oli klaanin johtaja ja emo Ena klaanin varajohtaja). Toinen sisko lähti Ilvesklaaniin ja jäi sitten sinne. Jonkin aikaa siskon lähdön jälkeen Ketunleivän toinen sisko, isä ja äiti kuolivat outoon tautiin. Ketunleivälle jäi enää tuon isän adoptoima Minttu-sisko. Klaanin nimi vaihtui Korpinkynneksi ja uusi johtaja nimitti itse itsensä. Klaani alkoi tulla hyvin hajanaiseksi.
Tutustui eräänä päivänä Sademyrsky-nimiseen urokseen ja lähti tuon kanssa metsälle. Nuo menivät solaan ja löysivät sieltä kaksi ruumista - toinen oli Mintun eloton ruumis. Mintun kuolema teki Ketunleivän surulliseksi hetken aikaa jopa tuon naamalla näkyi surullinen ilme, mutta pyyhki sen sitten pois naamaltaan.
Pian pieni ryhmä - Ketunleipä mukaan lukien kaappasivat vallan ja Korpinkynnen uudeksi johtajaksi tuli Madeleine-niminen nuori naaras. Ketunmielen mielestä Madeleine oli aivan liian nuori ja lapsellinen johtamaan klaania. Tästä syystä Ketunleipä melkein erotettiinkin klaanista.
Eräänä päivänä Ketunleipä koki yllätyksen kun tuon kuolleeksi luulema Valkohai-niminen sisko palasikin hengissä. Ketunleipä kertoi tapahtumista Valkohaille ja nuo suunnittelivat kaappaavansa klaanin johtajuuden, jotta se olisi taas noiden perheellä. Ennenkuin suunnitelma ehti toteutua, Madeleine luovutti klaanin johtajuuden Sademyrskylle. Ketunleipä ajautui taisteluun Silmänryöstäjä-nimisen uroksen kanssa ja Ketunleivän ollessa alakynnessä Sademyrsky ja Valkohai sattuivat paikalle ja auttoivat tuota. Siinä samalla Valkohai ilmoitti eroavansa laumasta ja Silmänryöstäjä lähti seuraamaan tuota. Ketunleipä ei nähnyt siskoaan enää sen jälkeen.
Kului jonkin verran aikaa, jolloin oli aika rauhallista ja Ketunleipä tutustui Tihkutassu-nimiseen naaraaseen, joka liittyi Korpinkynteen. Ei kulunut kauaakaan siitä, kun Sademyrsky kutsui klaanin koolle ja ilmoitti, että kaikkien nimet vaihdettaisiin - Ketunleivästä tuli Ketunmieli.

Muuta:
-Pitää omasta rauhasta.
-Pitää metsässä kävelemisestä.
-Ei pidä valittajista.
-Ei pidä liian puheliasta ilveksistä.
-On hyvä jäljittämisessä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ketunmieli
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Hahmolistat :: Korpinkynsi-
Siirry: