PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Mielen lahjakyky

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sopuli
Selkeä kurinpitäjä
avatar

Liittynyt : 20.06.2013

ViestiAihe: Mielen lahjakyky   Ti Elo 20, 2013 8:57 am

Mieli

Mielen lahjakyvyllä hahmo voi oppia hallitsemaan toisten mieliä, kunhan vain on tarpeeksi kehittynyt ja keskittynyt. Mielenhallitsemisen osaaminen taikka onnistuminen ei ole aina varmaa. Mikäli lahjakykyä ei osaa hallita ja yrittää muuttaa mahdotonta asiaa, tunteita, voi epäonnistua pahasti ja silloin itse tarkoitus muuttuu käänteiseksi. Tällöin hahmo, jota lahjakyvyllä on yrittänyt saada rakastamaan toista hahmoa, voi olla vihainen hahmolle ilman syytä jne.

Lahjakyvyllä on neljä tasoa, joista jokaisen saavuttamiseen tarvitaan vähintään 200 helppoa harjoitetta taikka 100 keskivaikeaa tai 50 vaikeaa. Allaolevalla tavalla hahmon tietoihin merkitään lahjakyvyn taso ja ranskalaisin viivoin helppojen, keskivaikeiden ja vaikeiden harjoitteluiden määrä.

Aloittelija | Keskinkertainen | Edistynyt | Kokenut
- Helppoja harjoittelukertoja
- Keskivaikeita harjoittelukertoja
- Vaikeita harjoittelukertoja

Aloittelija on alkanut tajuta hänellä voivan olla vaikutusta muihin ilveksiin. Aluksi mielenhallitseminen ei tuota tulosta, mutta ennen keskinkertaiseksi siirtymistä pienet eleet, kuten päännyökäytys, korvien heilautus tai hännänliikutus onnistuvat jotenkuten.

Keskinkertainen osaa hallita toisen pieniä eleitä jo paremmin ja lopulta oppii miten toista ilvestä voi laittaa vaikkapa sanomaan muutaman sanan taikka laittaa toisen vaikkapa istumaan tai kävelemään muutaman metrin.

Edistynyt kykenee hallita toisen sanoja ja tekemisiä jo paremmin ja osaakin laittaa hahmon esimerkiksi kiipeämään puuhun taikka laittaa toisia sanomaan jotakin juttuja.

Kokenut osaa hallita jo tunteita ja laittaa hahmo taistelemaan. Turhan aikaisessa vaiheessa tunteiden hallitseminen saattaa epäonnistua ja tarkoitus muuttuu päinvastaiseksi. Mielenhallitsemisen viimeisessä vaiheessa hahmo voi laittaa jonkun unohtamaan asioita, mikäli tietää toisen tietävän niistä.

Mielenhallinta on vahvempaa mikäli hahmo osaa ennestään tuumahduksen lahjakyvyn. Tällöin hahmo voi kuulla toisen ajatukset ja hallita mieltä paremmin.

Kaikilla mielen lahjakyky ei toimi niin kuin pitäisi, esimerkiksi luonteenpiirteet voivat auttaa siinä. Epäuskoinen ja skeptinen ilves ei välttämättä usko lahjakyvyn voimaan, jolloin se ei toimi kunnolla. Epävarma ilves voi kumota tarkoituksen pelkäämällä ettei se onnistu.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mielen lahjakyky
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ilvesklaani :: Pelimaailma :: Lahjakyvyt-
Siirry: